Pääministeri tukemassa median äärioikeisto propagandaa

 

Eilen laskettiin valheuutinen liikkeelle missä kerrottiin, että ÄÄRIOIKEISTO sitä ja tätä. Eli äärioikeisto olisi uhannut Sisäministeri Ohisalon ja Valtakunnansyyttäjä Toiviaisen terveyttä ja henkeä. Tämä mielikuvan vahvisti myös Päämisteri Sanna Marin jakamalla uutiset ja kauhistellen samalla asiaa. Uutinen paljastui valheuutiseksi yön aikana.

Mikä on maikkarin motivaatio tässä äärioikeisto hommassa? Paljonko on rahaa annettu. Sipilä, Lehtinen on tähän asti ollut Suomen johtavia rikostoimittajia ja nyt tässä jutussa suksi ei pidä ollenkaan.

Tämä uutisointi on alusta lähtien ollu täydellistä valheenverkostoa. Pekka Katajan julistus epäillystä 100% varmuudella maikkarilla oli se härskein. Kun tämä tuli ulos maikkarilta alle vuorokausi, niin epäilty vapautettiin tutkintavankeudesta ja tutkinta lopetettiin häntä kohtaan. Öyhättiin äärioikeisto sitä ja tätä ja siihen liittyy Qanonit ja kaikki muut väärää mieltä olevat. Tästä video kommenteissa.

Eilen kun uutinen äärioikeistolaisesta uhasta julkistettiin ,meni se jokaisen median pääuutiseksi, Sanna Marin twiittasi uutisen ja Ohisalolta ja Toiviaiselta mediat yritti saada kommentteja, miksi Ohisalo ja Toiviainen ei oikaisseet täydellistä valhetta? Suunnitelmallista valhetta, mutta joku tällä kertaa kusi heidän suunnitelmassa kun valhe tuli esiin. Tästä tapauksesta saimme varmuuden siihen että jopa meidän pääministerimme on tukemassa tätä propagandaa! Miettikää sitä!Blogi: Pääministeri tukee median äärioikeisto propagandaa - Joku kuitenkin heidän suunnitelmassa petti

Donate

JuhaKorhonen
Published on Dec 12, 2020

Category

Share Blog

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Blog

Rate blog

Rate blog

Up next