Twitteri-twätteri, tuo loppumaton vasurikomedian suo

 

Tuli sitten rekisteröidyttyä sinnekin, ja tottakai armottomana moottoriturpana en osaa olla kommentoimatta milloin vasemmalle, milloin oikealle, mutta täytyy kyllä todeta että yhteen siitä ajatusten paskatunkiosta on - nimittäin tuottamaan erinomaiset naurut aina välillä.

 

On tullut törmättyä vasuri-änkyröihin, jotka ovat heti huitomassa natsi-kortilla, just poliittisen elämän aloittanutta nuorisoa joka suunnilleen kusee alleen kun tällainen wanha jäärä lyö pöytään faktoja joita ei pystykään ohittamana huutamalla jotain -ismiä tai -fobiaa ... uskokaa pois, näitä on tullut vastaan MONTA! Ja lopputuloksena tähän asti ainakin on ollut tosiaan hyvät naurut, kun agendan kyseenalaistamisen jälkeen vastapuoli on alkanut kiemurrella kun Sanna Marin aamupalakohussa...

 

Mutta ehdottomasti toisaalta koomisimpia, toisaalta pahiten normaalin ihmisen todellisuudesta harhautuneita, niitäkin on tullut vastaan ja pahimmat ovat löytyneet kolmesta eri kategoriasta:


vihreistä - no tämä on jo klassikko


kristallipuolueesta - melkoisia reppanoita, elävät kyllä niin uskomattomassa haavemaailmassa että..


ja feministeistä - no nämä ne varsin mielenkiintoisia ja erittäinkin outoa sakkia ovat... löytyy joka sorttista, ja tietysti semmoisia jotka huutavat kun heikkopäiset omassa some-kuplassaan... onnetonta menoa, kaikkiaan.

 

Tässä muutama havainto, saa tulla twätterissäkin juttelemaan, tunnus on, tottakai, @ugalabunga

 

Ugala Bunga, Olen puhunut.

Ei noille voi kun nauraa...

Donate

Ugala Bunga
Published on Jun 10, 2021
Parin viime viikon kokemuksia twätteristä

Category
Tags

Share Blog

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Blog

Rate blog

Rate blog

Up next