Punavihreät pseudoliberaalit varastivat oikeat liberaalit arvot.

 

Yhteiskunnallisessa keskustelussa puhutaan yleensä ”liberaaleista”, jotka haluavat vihervasemmistolaisia arvoja. Tässä on suuri tulkinnanvirhe. Liberaaleja arvoja edustavat ne, ketkä tuovat lisää vapauksia, eivätkä pyri rajoittamaan niitä. Esimerkiksi punavihreät käyttävät autoritaarisia keinoja siten, että: sananvapaus kavenee, verot nousee, valtion propagandamäärä lisääntyy ja aseenomistuksen kriteerit kiristyvät.

Uusia trendejä noudattavat tekevät tulkinnanvirheen ja alkavat kutsumaan itseään liberaaleiksi, sillä ajattelevat uuden tuonnin olevan vapauttavaa, vaikka näin ei todellisuudessa olisikaan. Liberaaleiksi on alettu kutsumaan sellaisia henkilöitä, jotka haluavat vapaasti tuoda maahan mitä tahansa uutta, mutta nämä näin kutsutut "liberaalit" eivät ymmärrä, mikä siitä uudesta tuodusta on vapauksia rajoittavaa ja mikä ei.

Ajatellaan liberaalismiksi vapaata halpatyövoiman tai haittamaahanmuuton tuontia maahan, sateenkaarilipun liputtamista tai vihreää siirtymää. Oletan, että maahanmuutossa olevan liberaalia se, että ihmiset voivat liikkua vapaasti yli rajojen, priden liputtamisessa se, että pride ajaa vähemmistöjen oikeuksia ja tätä kautta ikään kuin heidän "vapauksia" ja vihreydessä se, että ilmasto ei kuormitu ja voi olla vapaampi.

Mitä todellisuudessa tapahtuu liberalismin suhteen, kun kyse on maahanmuutosta, pridestä ja ilmastosta?

Maahanmuutossa kanta-asukkaiden turvallisuustilanne pahenee, eikä kantaväestön vapauksia ole enää entisellä tasolla. Kaduilla ei voi liikkua enää niin vapaasti, maahanmuuttajataustaisia tai monikulttuurisuutta ei saa kritisoida, kouluissa joudutaan opettamaan monikulttuurisuuden propagandaa, jotta oppilaat katsoisivat sormien läpi haittamaahanmuuton aiheuttamia lieveilmiöitä ja valtio joutuu harjoittamaan positiivista syrjintää maahanmuuttajia kohtaan, sillä nämä integroituvat hyvin heikosti maahan.

Prideä ja sen kannattajia ei saa kritisoida - Pridestä on tullut tekopyhä ja sen kritisointi on verrattavissa saatananpalvontaan. Lippua liputetaan väkisin kunnissa ja valkoisia heteromiehiä syytetään vaikka mistä etuoikeuksista, sekä sorrosta. Todellisuudessa Pride ei aja "vähemmistöille" vapauksia, vaan harrastaa moraaliposeerausta uhriutumalla.

Ilmaston kohdalla verot kasvavat ja aletaan käskeilemään, millaisella autolla saa mennä töihin. Kouluissa myös väkisin lietsotaan ilmastopaniikkia.

Ilmastohöperyys on autoritäärinen kokonaisuus, eikä läheskään liberaali. Vihervasemmisto joutuu käyttämään autoritäärisiä keinoja, kurittaen kansaa, jotta se voisi toteuttaa omia tavoitteitaan.

Punavihreät pseudoliberaalit varastivat oikeat liberaalit arvot.

Donate

DmitryTrubnikov
Published on Mar 31, 2021
q

Category
Tags

Share Blog

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Blog

Rate blog

Rate blog

Up next