Editable blog heading

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam tincidunt est ac dolor condimentum vitae laoreet ante accumsan. Nullam tincidunt tincidunt ante tempus commodo.

 

Another heading

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam tincidunt est ac dolor condimentum vitae laoreet ante accumsan. Nullam tincidunt tincidunt ante tempus commodo.

Velka "rahaa"

Donate

hegesippus
Published on May 27, 2021
Velka ”rahaa”.
”Raha” jolla meidät tahallaan velkaannutetaan, on jonkun vahvan tahon luomaa ja tuottamaa, joka voi kirjoittaa numeroita tileille velaksi toisille tai muuten vaan itselleen äärettömästi, vain siksi että on mukavaa rikastua. Velkaannumme väärällä ”rahalla” jolla periaatteessa voisi ostaa koko meidän Maailmamme. Osan olemme omaisuudestamme jo ”myyneet” tai siis päättäjämme ovat ”myyneet”. ”Rahat” joiden kuuluisi olla jossakin joillakin meistä, mutta kenen tilillä ovat? Minä en ole saanut siitä rahaa, vaikka osa omaisuudesta oli minun. Tämä ”raha” on voimassa juuri sopivan ajan tahon ja päättäjien hyväksi aivan liian pitkän ajan. On selvää, että sen keinotekoinen ”arvo” romahtaa. Niin on aina käynyt, kun rahaa luodaan tai painetaan painokoneilla äärettömästi.

Oletko sinä saanut siitä rahaa? Sinunkin omaisuuttasi oli ”myyty”. Olet joskus maksanut omaisuudestasi työllä, veroina tai muulla tavoin. Omaisuuden on nyt saanut ”ostaa” joku jostakin varmaan ulkomailta ”rahalla”. Sitten meillä on vielä valtion kansallisomaisuus, infra, kiinteä ja ei kiinteä omaisuus panttina tai pantataan pian. Tällaisella ”rahalla” tämä taho omistaa pian kaiken tekemättä mitään. Voimmeko maksaa tuollaisen takaisin työnteostamme saatavilla verotuloilla, eli ostaa omaisuutemme ja vapautemme veloista takaisin uudestaan? En tiedä. Mutta omaisuutemme vaihtaa vaan ihan kummasti omistajaa pantattuna. Päättäjämme päättivät ja tulevat päättämään jatkossakin niin. Päättäjämme hyötyvät tästä varmasti, muuten he eivät tekisi niin. He saavat syytesuojassaan tehdä rikoksia meitä vastaan. Niin he myös tekevät koko ajan kiireellä niin paljon kuin valtakautenaan ehtivät. He välittävät vain itsestään. Millaisiksi sellaisia päättäjiä kutsutaan?

Category

Share Blog

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Blog

Rate blog

Rate blog