Oikeuslaitoksemme on rikki

Olemme saaneet seurata oikeuslaitoksemme murentumista, tai itseasiassa koko järjestelmän romuttumista, alkaen ihan poliisista. Helsingin poliisilaitos on erityisesti kunnostautunut puudellin roolissa. He ottavat ”tutkintaan” kerta toisensa jälkeen asioita, joilla ei ole mitään tekemistä oikeudenmukaisuuden tai lain kanssa. Poliisi aloittaa nämä farsiksi muodostuneet prosessit. Poliisilta jutut siirtyy koko kansan MitäVittua-syyttäjälle (nimi sensuroitu), joka pakkomielteisesti ajaa tuomioita tiedonvälitystä tekeville henkilöille.

Tämä MitäVittua-syyttäjä leikkii oikeussalin ulkopuolella niin sanotusti sitä hyvää tyyppiä ja koittaa vakuutella ihmisille, ”juu kyllä kaikki hoidetaan lain ja oikeudenmukaisuuden mukaan”. Tämä on osa peliä, älkää enää menkö tohon halpaan. Nyt ollaan viimevuosien aikana nähty toinen toistaan sakeempia päätöksiä oikeudessa, juuri tämän MitäVittua-syyttäjän ajamina. No syyttäjä ei tietenkään sitä oikeuden päätöstä tee, he ovat vaan edesauttamassa tätä järjestelmän romuttamista. Eli kun prosessi lähtee liikkeelle, tarvitaan uhriutuja, joka tekee rikosilmoituksen, poliisi tutkii, syyttäjä nostaa syytteen ja sitten valikoidaan sopiva tuomari käräjäoikeuteen antamaan tuomio. Tämä on yhteispeliä eri viranomaistahoilta, tälle koneistolle on lähes mahdoton pärjätä. Mutta vain lähes mahdoton. Tässä oikeusvaltion järjestelmässä on kuitenkin vielä ihmisiä, jotka eivät tätä toimintaa sulata, ja hyvä niin.

Ihmisiä tuhotaan kirjaimellisesti.

Oikeuslaitoksissa annetaan tänä päivänä tuomioita, jotka tuhoavat ihmisten elämän. Tuomiot tulevat poikkeuksetta tilanteesta, missä tuomittu on koittanut oikaista valheita, mitä heistä on väitetty. Tässä mustamaalaamisessa ja maalittamisessa on erityisesti kunnostautunut Yleisradio ja heidän työntekijät. Osittain on kyse siitä, että vapaat tiedonvälittäjät halutaan tuhota ja nujertaa henkisesti. Tässä ei olla luojan kiitos onnistuttu, vaikka koneisto mikä tätä yrittää, on valtava. Hyvä että meiltä löytyy vielä jääräpäisyyttä vääryyttä vastaan, ja vääryyttä edustaa poliisit, syyttäjät ja oikeuslaitos. Niille jotka yrittävät puolustaa itseään ja oikaista valheita, lätkäistään vankeustuomioita ja satojen tuhansien korvauksia niskaan. Eli jokainen ymmärtää, että kun saa niskaan tommoiset korvaukset, on turha haaveilla enää normaalista elämästä. Elämä muuttuu radikaalisti, et voi omistaa mitään, ei kannata käydä töissä jne. Eli koitetaan syrjäyttää henkilö, joka on vain puolustanut itseään valheilta.

Jos vapaa tiedonvälittäminen koetaan näin vakavaksi uhaksi viranomaistahoilta, niin sopii kysyä, miksi se on heille uhka? Juuri tämä on se kysymys, mitä pitää pohtia! Onko siellä järjestelmässä jotain sellaista, mitä ei saa tuoda päivänvaloon? Aikaisemmin jo mainitsin, että henkilöt ketkä tekee tiedonvälitystä, ovat jääriä ja vähät välittävät mistään ohjauksesta. Eli ovat valmiita tuomaan sitä rehellistä tietoa esiin, heitä ei voi ohjailla mitenkään ja tämä näyttää pelottavan näitä oikeusjärjestelmän romuttajia.

Jos olet väärää mieltä, niin sinut tullaa tuomitsemaan ja elämäsi tuhotaan. Onko meidän oikeusjärjestelmä rakennettu hiljentämään väärää mieltä olevat? Nyt koetun mukaan on! Siitä pitää huolestua ihan jokaisen tässä maassa poliitikkoja myöden. Oikeusjärjestelmä  ja tiedon välittäminen on kaikista tärkein asia yhteiskunnassa ihmisille. Älkää antako näiden mätien omenien tuhota vapaata tiedonvälitystä, se on se ase, millä tätä oikeusvaltion romuttamista vastaan voidaan taistella.

Muistakaa: kun se voitto meille lopulta tulee, niin siellä saa ihan muut henkilöt tuomioita kuin me vapaat tiedonvälittäjät.

Toimittajaliiton puheenjohtaja
Juha Korhonen

Kommentti: Oikeuslaitoksemme on rikki

Donate

JuhaKorhonen
Published on Nov 23, 2020

Category

Share Blog

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Blog

Rate blog

Rate blog

Up next