Ufohörhön deitti-ilmoitus

 

Leo-setä väänsi hienon TokenTinder-mainoksen. TokenTinder on seuranhakuohjelma foliohatuille. Kun noin näyttävä mainos oli tehty, niin sain idean tehdä vähän siihen liittyvää sisältöä.

 

Etsin naista, joka on sisäisesti kaunis, ulkoista kauneutta en pysty vaatimaan, koska omassakaan ulkonäössä ei ole kehumista. Naisen tulisi olla sopivan ikäinen, mikä on sopiva ikä, niin sen näkee sitten.

 

Oletko lapsena katsellut itseäsi peilistä ja ihmetellyt "Miksi hitossa olen tämän näköinen?", et silloin tiedostanut olevasi avaruudellinen sielu, joka on jälleensyntynyt maapallolle. Lapsena jotenkin tiesit, että joku tässä mättää - ihmiskeho tuntui vieraalta. Kasvoit vanhemmaksi ja totuit olemaan ihminen, mutta jokin määrittelemätön kaipuu on ollut aina avaruuteen ja tähtiin. Saatoit kuunnella Synthesizer greatest Vol.1 -kokoelmaa ja haikailla kotiin... avaruuteen.

 

Oletko kokenut olevasi jotenkin ulkopuolinen, sinulla on kyllä ystäviä, mutta olet heidän kanssaan eri aaltopituudella. Jollain tasolla et ymmärrä ihmiskunnan yleistä pinnallista menoa - pahuutta, kieroutta ja raakuutta. Olisit valmis poistumaan maapallolta, mutta toisaalta saatat tietää sisimmässäsi, että olet täällä jostain erityisestä syystä juuri tällä hetkellä. Vanhemmiten ehkä oletkin tiedostanut, että miksi olet päätynyt tällä kertaa elämään maapallolle. Sinulla on tehtävä, joka koskee koko ihmiskuntaa ja et tee sitä tehtävää yksin - meitä on monia.

 

En etsi mitään tiettyä rotua, mutta ehkä plussaa saattaa olla, jos edustat jotain hiukan ihmismäistä rotua, kuten ns. skandinaaveja, siriuslaisia, plejadilaisia tai arctuluslaisia - onhan niitä monia. Jos edustat negatiivista puolta, kuten ehkä jotkin ns. harmaiden rotuhaarat on, niin turha ottaa minuun yhteyttä. Tuskin tulisin toimeen tunteettoman ja brutaalin naisenergian kanssa - sellainen suhde ei vain toimi. Toisaalta onkohan edes ns. Zetoilla polariteettienergiaa, koska ovat täysin keinotekoisia.

 

Ihmistietoisuudeltasi voisin vaatia, että olet uppoutunut ufojuttuihin. Olet nähnyt kaikki X-filesit, Star trekit, Babylon 5:t, Stargatesit jne. Muutenkin perehtynyt SciFin eri haaroihin. Vaikka nuo eivät merkitsekään ihmiselämän ulkopuolella yhtään mitään.

 

Nainen, mikäli tunnistit näistä vaatimuksista itsesi, niin ota yhteyttä!

 

Astutaan yhdessä samaan ufoon ja sulautetaan sielumme yhdeksi tietoisuudeksi.

 

I WANT TO BELIEVE!

 

Ufohörhön deitti-ilmoitus

Donate

BlackSheep
Published on Mar 3, 2021
Leo-sedän TokenTinderiin sisältöä.

Category

Share Blog

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Blog

Rate blog

Rate blog