Pienpuolueiden sotatila
Sivusta seuranneen havaintoja

 

Maailmassa asiat ovat enemmän tai vähemmän sekaisin. Kaikenlaisia tauteja, sotia, inflaatiota, ilmastonmuutosta jne. Suomessa politiikka sakkaa, Suomi velkaantuu, pääministeri bilettää ja kaikki hinnat nousevat.

 

Vanha politiikka ei enää toimi, joten jotain uutta oli tultava. Nähtiin uusia pienpuolueita. Taivaasta laskeutui Kristallipuolue, joka oli hyvä lupaus muutoksesta, mutta Kristallipuolueessa taidettiin upota omaan sisäiseen suohon.

 

Vaihtoehtopuoli tiivistyi ja Ano Turtiaisen ympärillä luotiin kupla nimeltään Valta kuuluu kansalle (VKK). VKK:lla oli valtava hype, kaikki hehkutti VKK:ta, joka yllättikin valtamediat, kun VKK pärjäsi hyvin aluevaaleissa. Läpimurron jälkeen VKK:ssa alkoi tapahtua outoja asioita. Lopulta VKK:n johto sanoi, että suuri määrä VKK:sta on läpimätä ja Jumalakin mainittiin.

 

Perussuomalaisiin pettynyt Ossi Tiihonen pyörähti VKK:ssa, mutta laittoikin lopulta pystyyn Vapauden liiton. VKK:n sekasorto lisääntyi ja Ossi Tiihosen perässä VKK:sta erosi monia ja moni päätyi Vapauden liittoon.

 

Virkamafiaa vastustava lakimies Jaana Kavoniuskin heräsi politiikkaan omalla Totuuspuolueellaan, mutta hän taisi tehdä sen puolivuotta liian myöhään.

 

Huom. olen äänestänyt Kristallipuoluetta ja VKK:ta sekä tulen äänestämään Vapauden liittoa. Pieniä täytyy tukea.

 

Ei sotaa näin voiteta

Vuosi sitten Jaana Kavoniuksella oli hyvä noste, mutta jostain syystä joutui vastatuuleen VKK:n johtohenkilöiden kanssa. Myöskin Me kansa -kansanliike alkoi puhua Kavoniusta vastaan. Jos oikein muistan, niin lakineuvoja Aki Nummelin on myös sivaltanut Jaana Kavoniusta. Vuoden 2021 loppu ja vuoden 2022 alku oli tuhoisa Jaanan nosteelle. TokenTube joutui kuukausien vaikeuksiin ja Kavonius vajosi samassa turbulenssissa - ja mitä lie muuta tapahtunut kulissien takana.

 

Vapauden liitto ja Kristallipuolue löysivät toisensa. Mutta VKK:n ja Vapauden liiton välistä "sotatilaa" ihmettelen. Jotain ihmeen vapaamuurari-syytöksiä heitellään puolin ja toisin. Panu Huuhtanen ja Ossi Tiihonen kampittelevat toisiaan Twitterissa ja blokkinappi paukkuu - isot miehet!

 

Pienten tekijöiden pitäisi olla yhteisessä rintamassa, eikä nahistella keskenään.

 

Ei kuulkaas pojat sotaa näin käydä. Mennäänpäs mokoman suon yli, että heilahtaa...

 

Pienpuolueiden sotatila

Donate

BlackSheep
Published on Sep 13, 2022
Sivusta seuranneen havaintoja.

Category

Share Blog

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Blog

Rate blog

Rate blog

Up next