Sydänten Voima

 Valoisan tien kulkijoiden yhteisö

 

Hive-yhteisö: https://ecency.com/created/hive-142684

Facebook-ryhmä: https://m.facebook.com/groups/655661021125872

Discord: https://discord.gg/8Rat5Nev7u

Telegram: https://t.me/sydantenvoima)

dBlog: https://sydantenvoima.dblog.org/)

 

Uuden ajan Tietoisuus

Donate

mice
Published on Dec 5, 2020
Pelko on kautta aikain ollut tehokkain hallinnan väline. Uhkailu ja kiristys ovat jo lapsesta asti tutuksi tulleita kasvatuskeinoja, joten ei ole yllätys, että yhteiskuntamme on rappiolla.

Hyväksynnän hakemisen traumat syntyvät jo varhain, kehitykseen liittyy ympäristön toiminnan havainnointi. Lapsen itkua pyritään vähentämään ja palkitaan tottelevaisuudesta, jolloin tunnesiteet menevät helposti solmuun.

Poliitikot usein tietävät tämän kulttuurillisen ominaisuuden, jolloin ihmiset joiden tunneäly on jäänyt lapsen tasolle, ovat helposti ohjattavissa. On vain Yksi Oikea Totuus, jonka kritisointi eli tabuista puhuminen nostaa usein vahvoja tunnereaktioita.

Tätä kutsutaan Kognitiiviseksi Dissonanssiksi, jossa mielessä on kaksi vastakkaista ajatussuuntaa. Usein totutun totuustunnelin vastainen informaatio ei prosessoidu, varsinkin jos viestintuoja on leimattu “ali-ihmiseksi”.

Tämä aiheuttaa eräänlaista tietofobiaa ja muutoksen pelkoa, viekää vaikka tuhkatkin pesästä kunhan saa olla “turvassa”. Se tässä Uuden Normaalin puskemisessa on avainasemassa, ihminen mieluummin eristäytyy kun kohtaa negatiivisia tunteita.

Samalla hyväksikäytetään ihmisen ominaista heimovaistoa, kerrotaan että sinä olet “tartuttaja” tai “riski”, joten kuvitellaan suojelevamme muita tai pelätään, että ihmiset ovat uhkia.

Samalla kaikenlainen tietoisuuden tutkiminen on pannassa, oli se sitten psykedeelit, shamanismi, New Age-yhteisöt tai vastaavat. Eli ei haluta, että ajatellaan “normin” ulkopuolelta.

Sen myötä rohkeus ja pitkäjänteisyys on huonossa jamassa, itsesensuuri ja pelastajan odottaminen ovat yleisempiä kuin koskaan. Varsinkin ateisteille jumalan korvaajaksi on usein tullut raha- ja taloususko. Niitähän ei voi kyseenalaistaa, kun ne koetaan luonnontieteinä.

Jokin universumin voima on siunannut allekirjoittanutta, pitkän lapsuuden piinan jälkeen elämään astui useita henkisiä ja kyseenalaistavia ihmisiä. Rahajärjestelmien pohtiminen lähti Z-liikkeestä, Henkinen kasvu kiihtyi Valopäiden nyyttärimiittejä pitämällä.

Sohvasurffareiden myötä syntyi seikkailukipinä, jota on toteutettuna lähemmäs 10v. Reppu selkään ja menolippu taskuun, sen suurempaa vapautta on hankalaa muuten kokea. Halvimmissa hostelleissa tullut satoja kamuja, nähtynä paikkoja joissa ei turistit ole käyneet.

Koska nämä Agendojen suunnitelmat on luettuna jo aikaa sitten, käänteet eivät tule yllätyksenä ja vaihtoehtoja on tullut tutkittua roimasti. Keskitetyn Maailmanhallituksen vastavoima on hajautetut paikallisyhteisöt, sen vuoksi esim. Aikapankit kaadettiin jo hyvissä ajoin.

Onneksi data voidaan tallentaa myös hajautetusti, ilman sensuurin vaaraa. Se tosin vaatii uudenlaisten menettelytapojen ja ajatusmallien omaksumista, jota harvoin syntyy ilman pakottavaa tarvetta. Meikän suunnitelma B on Hive-datalohkoketju ja Sydänten Voima-yhteisö, ohjeet tässä: https://ecency.com/ecency/@micefy/ecency-3-0-nettialustan-ohjeita

Category

Share Blog

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Blog

Rate blog

Rate blog

Up next