Deepfake ja Project blue beam

Elämme aikaa, jossa erilaisia salaliittoteorioita pursuaa joka puolelta. Salaliittoteorioita tukevia tekstejä, kuvia ja videoita tehtaillaan, joilla pyritään hämärtämään totuutta ja vaikeuttamaan hahmottamaan totuus.

 

Meille on puhuttu medialukutaidosta (suodattaa ja arvioida vastaanotettua informaatiota), mutta se ei välttämättä nykyään enää auta tai se on vaikeaa. Deepfake eli syväväärennös on katala tekniikka, jolla pystytään harhauttamaan ihmisiä uskottavasti.

 

Syväväärennöksessä manipuloidaan kuvaa ja ääntäkin, niin että saadaan illuusio, että joku henkilö puhuu videolla asioita, joita hän ei oikeasti ole tehnyt ja sanonut. Temppuun käytetään CGI-tekniikkaa (Computer-Generated Imagery) ja tekoälyä.

 

Alkuvuonna 2021 on huhuttu, että Joe Biden ei olekaan Yhdysvaltojen presidentti, vaan hänet oltaisiin vangittu. Villeimmät huhut kertovat, että paavikin olisi hirtetty ja Suomessakin Sauli Niinistöllä sekä Sanna Marinilla olisi nilkassa ns. seurantapanta - heidätkin olisi siis vangittu. Joe Bidenin työhuonevideot (Oval office) oltaisiin kuvattu muualla kuin Valkoisessa talossa eli siis valvotussa studiossa, joka näyttää hyvin paljon presidentin työhuoneelta (elokuvalavaste). Joe Biden oltaisiin pakotettu näyttelemään tiettyä käsikirjoitusta, kuten myös Niinistö ja Marin.

 

Salaliittoteoriat ovat menneet niinkin pitkälle, että kuvissa näkyvä Joe Biden ei olisikaan edes Biden, vaan vuonna 1999 kuollut JFK jr. joka oli/on JFK:n poika. Ensinnäkin siis JFK jr:n kuolema olisi ollut lavastettu eli hän eläisikin. Kuuluisan Q:n takana on myös arveltu olevan JFK jr. joka myös näyttelee nyt CGI:n avulla Bidenia. Näissä teorioissa on kyllä aukkoja, mutta se ei monia haittaa. Niin ja Michael Jackson elää.

 

Jos valtamedia kirjoittaa jotain negatiivista Donald Trumpista, niin sehän tulkitaan heti vain lehtien roskaksi, joka ei pidä paikkaa. Kaikki Joe Bideniin viittaava negatiivinen uutisointi uskotaan kyllä heti ja keksitään siihen päälle vielä omia teorioita.

 

Edellä mainittujen salaliittoteorioiden lisäksi meitä on varoiteltu Project Blue beamista (Projekti Sinisäde). Lyhyesti kerrottuna Blue beamissa avaruudesta päin taivaalle heijastetaan laserien ja hologrammien avulla mm. Kristuksen toinen tuleminen tai sitten ufo-aluksien saapuminen maapallolle. Eri puolilla maapalloa näkyisi alueelle sopivia hahmoja taivaalla - uskonnollisia hahmoja, jotka lopulta yhdistyisi yhdeksi hahmoksi jne. Tällainen on kuulemma illuminatien huijaus - olkaa siis tarkkoina.

 

Dubain yötaivaalla nähtiin helmikuun 9. päivä kuin kaksi suurta planeettaa, mutta sekin oli vain projektio, jolla mainostettiin Hope-luotaimen saavutusta - pääsi Marsiin.

 

Muistakaa kumminkin valvoa, emme tiedä ajankohtaa, mutta joskus se saattaa oikeasti tapahtua...

 

Deepfake ja Project blue beam

Donate

BlackSheep
Published on Feb 12, 2021
Totuuksien hämärä rajapinta.

Category

Share Blog

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Blog

Rate blog

Rate blog