Nro. 1.
17 SEISKATOISTA
Q
15.2.2021
Enemmän fiktiota kuin faktaa
Hinta: 0 tk
ALKUSANAT
17 Seiskatoista on Tokentuben lööppilehti, joka ilmestyy silloin tällöin, jos ilmestyy. Lehden sisällössä on enemmän fiktiota kuin faktaa (lehden slogan), joten vakavasti ei kannata lukea - kuka edes lukee lööppilehtiä, ei kukaan. Tämä oli tällainen enemmän tai vähemmän hauska idea, saa nähdä, että ilmestyykö 17-lehti (seiska)toista kertaa.

 

K!SSAPÖYDÄLLE -RAPORTIT
JUHA KORHONEN JA MIELENOSOITUKSET
30.1. Kansalaistorin mielenosoitus oli absurdinäytelmä, bileet loppuivat aika nopeasti, kun torin reunalle ilmaantui mellakkapoliisit ja ratsupoliisejakin nähtiin. Poliisiarmeija hajotti noin 60 hengen joukon, joka koostui rauhallisista ihmisistä. Täysin ylimitoitettu poliisifarssi. Kuusi poliisia talutti Juha Korhosen poliisiautoon - on se äijä! Venäjälläkin huomioitiin tämä mielenosoitus, mutta hieman oudossa yhteydessä.
 
Ystävänpäivänä 14.2. Kansalaistorin mielenosoitukseen oli tehnyt ilmoituksen noin 50 ryhmää, joten silloin torilla nähtiin paljon enemmän porukkaa. Tällä kertaa poliisit olivat keksineet laittaa mielenosoittajat "karsinoihin", mutta kyllä ihmisiä liikkui paljon vapaastikin. Torilla kuultiin Finlandia-hymni ja DJ Bobon Freedom. Edellisestä kerrasta oppineena poliisit eivät juurikaan kommentoineet videoille mitään. Juha Korhonen oli tyytyväinen. Juhalla ei jälleen ollut pipoa päässä, mutta omiensa sanojen mukaan hänellä ei ollut kylmä, muuten vain kävi välillä lämmittelemässä sisätiloissa.
 
TOTUUDEN ETSIJÄT
(Noin) Ysin uutiset, tuo joka iltainen infopläjäys on vakiinnuttanut paikkansa ja suosionsa Tokentubessa. Totuuden etsijät louhii Tietolouhokset tietoa... tai itse sanoisin, että "tietoa". Q-dropit kuuluvat Ysin uutisten ohjelmistoon, joista tehdään syväanalyyseja. Vaikka Paula Vesala laulaa, että älä droppaa tunnelmaa, niin kommentoin, että toisinaan Ysin uutisten teoriat ja päätelmät ovat melko lennokkaita. Totuuden etsijät myös kartoittavat tunnelisotia... ihan tosissaan. Kun naapurin Arska putoaa sängystä ja talo tärähtää, niin se on varma merkki, että tunneleita posautellaan.
 
Risto taisi olla hän joka on ainakin perehtynyt ties mihin lakeihin, tietoa löytyy ja muistakaa, että markkinatalous on aivan eri asia kuin rahatalous - vai miten se olikaan. Artisokka ja Bono, he pystyvät yhdistämään kaiken kaikkeen, kaikki liittyy jotenkin illuminateihin ja diippareihin. Varmaan Sauli Niinistön Lennu-koiraankin liittyy joku esoteerinen salajuoni... Lennu on syntynyt 7. maaliskuuta!
 
Leo-sedälle rispektit, joku audiovisuaalinen digivelho.
 
YAZKA LOVE JA MERIROSVORADIO
Sain declässätyn dokumentin luettavakseni ja siinä luki salaista tietoa, että Yazka on saamassa vieraakseen ihka oikean merirosvon, Jack Sparrow! Striimin aiheena tulee olemaan biodynaaminen viljely Rudolf Steinerin opeilla. Eiksvaa?
 
Juha Korhonen kiittää ja kumartaa Yazkaa. Onkohan Korhonen hoksannut, että Ylekin on auttanut Tokentubea. MOT-ohjelman kautta tietyt henkilöt saivat julkisuutta ja sitä kautta kiinnostuneita lopulta päätyi Tokentubeen. Muistaakseni jotenkin Yazkan perässä minäkin taisin tänne eksyä.
 
LOPPUSANAT
Olen seurannut Tokentuben menoa parisen kuukautta, joten enhän minä tunne edellä mainittuja henkilöitä juurikaan, mutta jotain on tarttunut mieleen. Jos huumorini oli jollekin liikaa, niin "sori siitä", kuten Stubb sanoisi.
 
Tämän kirjoituksen yhteydessä myös testailin, että mihin kaikkeen Tokentuben blogi vääntyy ja taipuu. Melko paljohan tällä saa väännettyä, joitakin heikkouksia on kyllä, mutta eihän liikoja voi vaatia. Jos vaan jaksaa ja on aikaa, niin kyllä tässä blogissa saa melkein mitä vaan aikaiseksi, kun vaan unohtaa kuvat - niiden säätäminen on hyvin estetty, ehkä syystä.
 
Sisällytin 17 Seiskatoista -lehteen joitakin "easter eggejä", joita salaliittoteoreetikot voivat bongailla ja pohtia mihin ne viittaavat.
 
BlackSheep, oman elämänsä zournalisti.

 

17 Seiskatoista - nro. 1.

Donate

BlackSheep
Published on Feb 13, 2021
Seiskatoista on Tokentuben lööppilehti, jossa on enemmän fiktiota kuin faktaa. Eikä sitä lue kukaan.

Category

Share Blog

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Blog

Rate blog

Rate blog