Ataul Fatir Tahir, Al Hakam - Selective empathy: Western media’s horrific double standards amid Russia-Ukraine War (englanninkielinen kirjoitus)

Donate

RegTheEvil
Published on Aug 30, 2022
Olen tallentanut yllä olevan englanninkielisen dokumentin PDF-muodossa TokenTubeen kopioimalla nettilinkin https://www.alhakam.org/selective-empathy-western-medias-horrific-double-standards-amid-russia-ukraine-war/ kirjoituksen kokonaisuudessaan sekä kirjoitukseen liittyvät kommentit 30.08.2022.

Omia havaintoja tässä alla liittyen dokumentin sisältöön sekä muuta pohdintaa aiheesta ja aiheen vierestä. . .

Kaikki sodat olisi syytä nähdä samanlaisina eli rikoksena ihmisyyttä vastaan ja ainoa oikea ratkaisu lopettaa tämän rikoksen toistuminen on saavuttaa rauha. Eli olen samaa mieltä kirjoituksen lopusta että rauha on oikea päämäärä mutta en ole vakuuttunut tavasta jota siinä ehdotetaan:

"As Hazrat Mirza Masroor Ahmad, Khalifatul Masih Vaa, the Head of the Ahmadiyya Muslim Community, has been reiterating for the last two decades, absolute justice needs to be established for any peace in the world to prevail. Otherwise, this turmoil will never end."

En nyt tiedä mitä tuolla lauseella "absolute justice needs to be established" haetaan mutta olen itse enemmänkin anarkian kuin hallitun järjestyksen kannalla. En usko että rauhaa voidaan rakentaa määräämällä toisia ihmisiä eli siis tehdä juuri sitä mitä nykyään harrastetaan. Näen juurikin hierarkisuuden ongelmana. Hiearkisuudessa on aina ilmiö alistaja ja alistettu tai johtaja ja johdettu tai isäntä ja orja tai loinen (eliitti) ja rahvas tai valtio ja kansalainen. En sinänsä vastusta johtajia tilanteessa jossa he aidosti toimivat kansansa parhaaksi ja jopa tarvittaessa uhraavat itsensä hyvinvoinnin edistämiseksi mutta missä sellaisia johtajia on jotka näin tekevät?

Suomen demokraattisesta tasavallasta en ainakaan löydä ketään tähän kuvaukseen sopivaa. Ja miksipä löytäisinkään? Eihän nykyinen Suomen demokratia kannata uhrautumistrategiaa vaan vallan siirtämistä äänestäjältä edustajalle. Vallanvaihto on järjestelmän ytimessä. Eli äänestäminen on siis vallanvaihto itseltä valitsemalleen edustajalle, toisin sanoen hieararkian toteuttamista eli ehdokas/äänestäjä -asetelma. Olemme vieläkin osa faaraoiden ja orjien valtakuntaa. Itse jättäydyn pois tuollaisesta typeryydestä ja jätän jatkossakin äänestämättä. Ehdotan jokaista muutakin toimimaan samoin.

Meidän on vihdoin aika ottaa omat elämämme haltuun.

Category

Share Document

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Document

Rate document

Rate document