Suomalaistutkimus kasvomaskeista: ”symbolinen hygieniateatteri on lopetettava”. Yli 400-sivuinen kattava tutkimusaineisto.

Donate

Muutos
Published on Jul 17, 2021
Selvitys kasvosuojusten ja hygieniakäytäntöjen tehosta ja haitoista virusepidemian ehkäisyssä (2021) | FIN-UNMASKED

Viranomaiset ja valtamedia toistavat kiveen hakattua mantraa maskien tehosta koronavirusta vastaan. Teesin mukaan suojainten tarpeellisuus on kiistatta osoitettu. Todellisuus sotii mainoslauseita vastaan, kirjoitetaan pari päivää sitten julkaistun FIN-UNMASKED 2021 tutkimuksen alkusanoissa.

"

"Ymmärrätkö, että selvitykset ja tutkimustulokset eivät sanele päätöksiä, ja voivat olla jopa vastakkain niiden pohjalta luotujen asetusten kanssa? Tiesitkö, että Maailman terveysjärjestö ei ole esittänyt missään vaiheessa vahvoja todisteita maskien hyödystä terveille ihmisille väestössä?

Tiesitkö, että CDC ja ECDC ovat päätyneet samaan tulokseen maskien hyödyttömyydestä toistuvasti? Tiesitkö, että WHO ei suositellut vuonna 2019 edes mahdollisen pandemian aikana terveiden karanteenia, massatestausta, rajojen sulkemista tai tartuntojen jäljitystä?

Luitko mustaa valkoisella, kuinka Suomen hallitus myönsi alkukeväällä 2021, ettei ole todisteita maskisuosituksen vaikutuksesta epidemian hallintaan? Yllättääkö sinua tieto, että maskeista ei ollut mitään hyötyä sata vuotta sitten espanjantaudin aikana, eivätkä työryhmät tuolloinkaan suositelleet niitä?

Vastaukset voi kukin varmistaa. Selvitys antaa pohdinnalle vankan pohjan, jotta vuosikymmenen uuvuttavin ja turhin debatti toivottavasti saa päätepisteen."

Category

Share Document

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Document

Rate document

Rate document

Up next