Israelissa valvontaranneke karanteeniin matkustajille

Donate

KIELIKELLO
Published on Apr 22, 2021
https://www.google.com/amp/s/m.jpost.com/israel-news/coronavirus-rollout-of-electronic-bracelets-to-start-in-may-665859/amp

Sähköisten rannekorujen käyttöönotto sen varmistamiseksi, että saapuvat lentomatkustajat noudattavat karanteenivaatimuksia, alkaa todennäköisesti ensi kuussa, terveysministeriön virkamies kertoi The Jerusalem Postille.

Israelilaiset, jotka on rokotettu kokonaan tai jotka ovat toipuneet viruksesta, on vapautettu karanteenista, mutta kaikkien muiden on eristettävä joko kotona laitteella tai valtion ylläpitämässä laitoksessa.

Terveysviranomaiset ovat kuvanneet rannekorut keskeiseksi osaksi strategiaa, jolla estetään uusien koronavirusvaihtoehtojen leviäminen ulkomailta. Kuitenkin yli kuukauden kuluttua siitä, kun Israel helpotti lentoliikenteen rajoituksia ja Knessetin hyväksymää laitteiden käyttöä, rutiinijärjestelyjä ei ole aloitettu.

Hallituksen lähteiden mukaan rannekorujen käyttöönottoa on lykätty budjetin puutteen vuoksi.

Mainos

Rannekoru ei voi valvoa mitään yksityiskohtia kantajasta, lukuun ottamatta sitä, noudattavatko he karanteenin sääntöjä, kertoi SuperComin toimitusjohtaja Ordan Trabelsi Postille helmikuun lopussa, vähän ennen noin 100 rannekkeen pilottijakelua maaliskuun alusta.

Yrityksen mukaan rannekorut olivat erittäin kysyttyjä. Yli 90% saapuvista matkustajista valitsi ohjelman, ja siihen liittyi korkea tyytyväisyysaste.

Tiistaina SuperComin virkamies sanoi, että sillä on 5000 sarjaa valmiina käyttöön heti, kun hallitus haluaa.

Knessetin hyväksymän luonnoksen mukaan alle 14-vuotiaita lapsia ei vaadita käyttämään ranneketta karanteeniin kotona, kun taas aikuiset voidaan vapauttaa tapauskohtaisesti erityisistä humanitaarisista syistä.

Aaron Reich osallistui tähän raporttiin.

Category

Share Picture

Add to

Flag Picture

Rate picture

Rate picture