Lääkärin mukaan rokotetut tulevat kuolemaan sydänongelmiin

Donate

KIELIKELLO
Published on Jul 15, 2021
https://www.planet-today.com/2021/07/alert-doctor-says-mrna-vaccines-will.html?m=1#gsc.tab=0
Yllä olevan linkin artikkelin Google käännös
Suurin osa ihmisistä, joille injektoidaan Wuhanin koronavirusta (Covid-19), kuolee muutaman vuoden kuluessa sydämen vajaatoimintaan, varoittaa tohtori Charles Hoffe, lääkäri Brittiläisessä Kolumbiassa, Kanadassa.

(Ethan Huffin artikkeli julkaistu uudelleen osoitteesta NaturalNews.com)

Eräässä uusimmista päivityksistään tohtori Hoffe selittää, että hän havaitsee potilaissaan, jotka ottivat mRNA (messenger RNA) -rokotteen joko Pfizer-BioNTechiltä tai Modernalta, että heidän kapillaarit ovat nyt tukossa, mikä hänen mukaansa johtaa lopulta vakavaan sydän- ja verisuonitapahtumaan.

Kiinalaisen viruksen mRNA-otokset on ohjelmoitu muuttamaan ihmisen keho piikkiproteiinien "tehtaaksi", ja tohtori Hoffe sanoo, että ajan myötä nämä massatuotetut piikkiproteiinit aiheuttavat progressiivista veren hyytymistä.

Vähintään 60 prosenttia ihmisistä, jotka ottavat mRNA-injektion, kärsivät näistä verihyytymistä - ja lopulta ylivoimainen enemmistö pääsee kuuden jalan alle aiheutettujen vahinkojen vuoksi.

"Tiedämme nyt, että vain 25 prosenttia ihmisen käsivarteen injektoiduista rokotteista pysyy todella käsivarsissasi", tohtori Hoffe selittää bloginsa.

"Loput 75 prosenttia kerätään imukudoksesi kautta ja syötetään kirjaimellisesti verenkiertoosi, joten nämä pienet lähetin-RNA-pakkaukset, ja muuten yhdessä Moderna-rokoteannoksessa on kirjaimellisesti 40 biljoonaa mRNA-molekyyliä."

Tohtori Hoffe sanoo, että vaikka Big Pharma on suunnitellut nämä paketit imeytymään suoraan ihmisten soluihin, ainoa paikka, johon ne voivat todella imeytyä, on verisuonten ympärillä ja kapillaariverkostoissa, jotka ovat pienimmät verisuonet, joissa verenkierto on hidasta ja missä geenit vapautuvat.

"Kehosi ryhtyy sitten työskentelemään lukemaan ja sitten valmistamaan biljoonia ja biljoonia näitä piikkiproteiineja", hän sanoo.

”Jokainen geeni voi tuottaa monia, monia piikkiproteiineja. Keho tunnistaa sitten nämä vieraat elimet, joten se tuottaa vasta-aineita sitä vastaan, joten olet sitten suojattu COVIDiä vastaan. Se on idea. "
mRNA-injektiot lisäävät "piikkisiä palasia" verisuoniin aiheuttaen lopulta sydämen vajaatoiminnan

Vaikka väite on jo pitkään ollut, että nämä piikkiproteiinit toimivat ehkäisevänä virustartunnalla sen jälkeen, kun ne on ruiskutettu ihmisen kehoon, todellisuudessa niistä tulee tosiasiallisesti osa ihmisen verisuonten endoteelin soluseinää.
"Tämä tarkoittaa, että näillä verisuoniasi reunustavilla soluilla, joiden oletetaan olevan sileitä, jotta veresi virtaa tasaisesti, nämä pienet piikkipalat ovat nyt kiinni", Principia Scientific selittää.
Tohtori Hoffe sanoo, että on väistämätöntä, että injisoidut henkilöt kehittävät verihyytymiä, koska kun rokotteen sisältämät piikkiproteiinit upottavat verisuoniin ja kapillaareihin, verihiutaleet kiertävät yrittäessään korjata ongelman luomalla yhä enemmän hyytymiä.
"Joten kun verihiutaleet tulevat kapillaarin läpi, se yhtäkkiä osuu kaikkiin näihin COVID-piikkeihin ja on ehdottomasti väistämätöntä, että verihyytymiä muodostuu tukkimaan verisuoni", hän kirjoittaa.
“Siksi nämä piikkiproteiinit voivat ennustettavasti aiheuttaa verihyytymiä. Ne ovat verisuonissasi (jos mRNA on rokotettu), joten se on taattu. "
On käynyt ilmi, että nämä verihyytymät ovat erilaisia ​​kuin "harvinaiset", joista tiedotusvälineissä puhutaan ja jotka näkyvät TT-kuvissa ja MRI-tutkimuksissa. Nämä ovat mikroskooppisia eivätkä näy testeissä, koska ne voidaan havaita vain käyttämällä D-dimeerinä tunnettua verikoetta.
Tohtori Hoffe on suorittanut D-dimeeritestejä mRNA-rokotetuille potilailleen, mikä sai hänet huomaamaan, että ainakin 62 prosentilla heistä on nämä mikroskooppiset verihyytymät.
"Hälyttävin osa tässä on, että kehossa on joitain osia, kuten aivot, selkäydin, sydän ja keuhkot, jotka eivät voi [uusiutua]", hän sanoo. "Kun verihyytymät vahingoittavat näitä kudoksia, ne vahingoittuvat pysyvästi."
Jos haluat oppia lisää kiinalaisten virusinjektioiden vaaroista ja tehottomuudesta, muista käydä osoitteessa ChemicalViolence.com.

Category

Share Picture

Add to

Flag Picture

Rate picture

Rate picture

Up next