Ilmeeni kun kohtasin Elokapinan

Donate

VoyagerOfTheUnknown
Published on Oct 3, 2021
Jouduin jokin aikaa sitten tilanteeseen, jossa lapsi näki Elokapinan osoittavan mieltään, ja kysyi äidiltään että mitä he tekevät. Äiti selitti, että he pyrkivät pysäyttämään planeettaamme uhkaavan ilmastonmuutoksen. Sen jälkeen hän kertoi jälkeläiselleen, että jotkut kuvittelevat pysäyttävänsä erään kulkutaudin osoittamalla mieltään lääketiedettä vastaan. Tai jotain sinne päin, en muista enää sanatarkasti. Tuossa vaiheessa muistin juuri että minulla onkin kiire.

Tänään minulta kysyttiin, että olenko itse mukana Elokapinassa, koska kysyjä tiesi että joskus olen hieman kriittinen annettuja ohjeita kohtaan.

Haluaisin lähteä vaeltamaan syksyiseen metsään, missä ei tarvitsisi kohdata ketään, vaan voisin olla rauhassa omien ajatusteni kanssa. Kävelisin rauhallisesti eteenpäin, pohtien olisiko parempi vain jatkaa matkaa, ja olla enää palaamatta niin sanottuun sivistyneeseen yhteiskuntaan. Jossakin vaiheessa puiden väriloisto alkaisi pikkuhiljaa katoamaan iltahämärään, ja ilma muuttuisi viileämmäksi sekä raikkaammaksi. Miettisin, kuinka moni silläkin hetkellä istuisi kotonaan maski naamalla seuraamassa vastuullista mediaa.

Jaa että kuulunko Eloapinaan? Jokainen voi pohtia sitä tykönään, mutta annetaan nyt sellainen vihje, että vastaus alkaa kirjaimella ”e”, ja päättyy kirjaimeen ”n”.

Category

Share Picture

Add to

Flag Picture

Rate picture

Rate picture