Verkkostudio LIVE - "Suomen ISIS-kalifaatti ja EU:n COVID-keskusvalta" - 22.12.2020, alkaen klo 19!

Donate

Verkkostudio
Published on Dec 22, 2020
EU-Suomi vaikuttaa ISIS-kalifaatilta, kun länsimaita ajetaan COVID-sulkutiloihin ylikansallisessa kauhupropagandassa: joulu on peruutettu miljoonilta kansalaisilta. Viikkolähetuksen vieraana "THL:n haastaja" Ossi Tiihonen, juontajina Janus Putkonen ja Jouni Koistinen.

Tänään keskustellaan kahdesta ajankohtaisesta teemasta: ISIS-terroristien jatkuvasta tuottamisesta Suomeen ja toisaalta koronaviruksella kauhutilaan ajetusta EU-Suomesta. Onko missään enää mitään järkeä, kuten kansanedustaja Ano Turtiainen äskettäin päivitteli eduskuntapuheessaan.

Lähdetään liikkeelle ISIS-terroristien tuottamisesta ja siirrytään sitten studiovieraan, ”THL:n haastajana” tunnetuksi tulleen kansalaisaktivisti Ossi Tiihosen kanssa keskustelemaan koronavouhotuksesta ja ajankohtaisista COVID-rokotteista. Onko mitään koronaepidemiaa edes olemassa? Siis onko kaikki vain suurta sumutusta ja täysin epäluotettavien COVID-testien luomaa harhaa?

Lähetys alkaa tuttuun tapaan kello 19, ja lähetyksen voi jälkikatsoa linkistä heti suoran lähetyksen päätyttyä. Aina aktiiviset ja mielenkiintoiset LIVE-chatit seurannassa sekä Youtubessa että Tokentubessa – keskuste, kysy ja kommentoi!

Category

Share Stream

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Stream

Rate stream

Rate stream

Up next