Verkkostudio LIVE - "Vapauden puolesta - Taistelu jatkuu!" - 23.3.2021 alkaen klo 19!

Donate

Verkkostudio
Published on Mar 23, 2021
Suomen hallinto harkitsee parhaillaan liikkumisrajoituksia ja muita pakkokeinoja Säätytalolla, samalla kun suuri väkijoukko osoitti vastusvansa ja kritisoivansa ankarasti korona-sulkutila-aikeita viime lauantaina. Studiovieraana miekkarin livenä striimannut Jarmo Ekman, studiossa Janus Putkonen ja Jouni Koistinen.

Tänään keskustellaan siitä mitä oikeasti tapahtui viime lauantaina Vapauden puolesta -mielenosoituksessa Helsingissä ja mihin tästä jatketaan. Missä on pandemia ja järki? Uusimpien uutisten mukaan Sanna Marinin hallinto soupaa ja huopaa edelleen COVID-sulkutilapäätöstensä kanssa, joka onkin jatkunut jo viikkojen ajan.

Studiovieraana kansalaisaktivisti Jarmo Ekman, joka kertoo tunnelmat lauantailta ja ohjelmassa otetaan katsaus mielenosoitusten mahdolliseen jatkoon ja yleiseeen tilanteeseen, joka ei jätä vapauden puolesta taisteleville suomalaisille varaa hengähdystaukoihin.

Osallistu LIVE-chatteihin striimeissä Tokentubessa ja Youtubessa - keskustele, kommentoi ja esitä kysymyksiä. Lähetys katsottavissa kokonaisuudessaan alla olevissa linkeissä heti suoran lähetyksen päätyttyä.

Category

Share Stream

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Stream

Rate stream

Rate stream

Up next