Verkkostudio LIVE - "Koronapasseista kohti piikityspakkoa?" - 26.10.2021 alkaen klo 19!

Donate

Verkkostudio
Published on Oct 26, 2021
Ylikansallinen korona-agenda puuskuttaa ylivaihteella ja etenee niin nopeasti ja voimallisesti, että vaikea on pysyä kärryillä. Panoksia kovennetaan ja riskinä on, että globalismin mallioppilasmaana eteenpäin ajettua Suomea viedään kuin pässiä narussa syvälle vaaralliseen suohon.

Viikkolähetyksen studiossa Janus Putkonen ja Jouni Koistinen.

Kiitos Tokentuben tiimille: serverit on saatu jälleen toimimaan ja streemaus onnistuu! Mikäli LIVE-chatissa on yhä ongelmaa, sitten käymme toisella tunnilla interaktiivisen osuuden edelleen vain Youtuben chatin kautta.

Tänään siis puhutaan siitä mihin yleistilanne on edennyt ja etenemässä korona-agendassa. Paljon on jäänyt valtamediassa sanomatta ja spekuloimatta, että miten koronapassien kanssa pusketaan ja mitä on tämä pian mediaan nostettu keskustelu rokotepakoista. Valtamediassa rokottamattomia syyllistetäänkin jo pian kaikkeen.

Verkkostudion suora viikkolähetys alkaa kello 19 ja ensimmäinen tunti pohjustellaan aihetta. Toisella tunnilla sitten asioiden läpikäyntiä yhdessä katsojakunnan kanssa – keskustele, kommentoi ja esitä kysymyksiä!. Lähetys katsottavissa kokonaisuudessaan heti suoran lähetyksen päättymisen jälkeen.

Category

Share Stream

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Stream

Rate stream

Rate stream

Up next