Verkkostudio LIVE-stream: "Suuri Rekkamielenilmaus Helsingissä 30.5.2021" - Alk. klo 08:15 - Jouni Koistinen

Donate

Verkkostudio
Published on Apr 29, 2021
Punavihreän agendan aiheuttaman katastrofin kokenut turveala on lähtenyt liikkeelle suurmielenosoitukseen, joka saapuu Helsinkiin perjantaina vappuaattona. Vasaran alla on maaseutumme tulevaisuus. UMV/UVM-Verkkostudion toimittaja Jouni Koistinen aloittaa stream-lähetyksen kello 08:30 mennessä.

Turvemiesten kokoama suuri rekkamarssi erityisesti monelle maaseudun toimialalle kriittisen turvealan saapuu aamulla vappuaattona Helsinkiin eduskuntatalolle. Turveala on kokenut täydellisen katastrofin Marinin hallituksen ajaman ”vihreän siirtymän” -politiikan seurauksena.

Raskaat ajoneuvot ovat lähteneet torstaina liikkeelle maakunnista ja Suomen maaseudun tuotannollisen selkärangan muodostavista yrittäjistä odotetaan 3-4 kilometrin saattuetta Mannerheimintielle, tukkien samalla koko Helsingin keskustan. Maaseudulla tiedetään, että muutos on saatava aikaan: ”Nyt tai ei koskaan!”.

”Jotain on tehtävä kansakunnan omavaraisuuden eteen”, toteavat suursaattuen koonneet turvealan yrittäjät, Markus Mantela, Jouko Pahkakangas, Antti Ala-Kotila ja Miika Mantela.

Kehotamme kaikkia veljiä ja siskoja – vapautemme puolustajia – osoittamaan maaseutumme todellisille tekijämiehille sekä naisille täyden tuen. Mikäli vain pääsette, saapukaa itse paikalle osoittamaan vilpitön kunnioitus toimialoille, jotka pitävät yllä maamme todellista selkärankaa – kotimaista omavaraisuutta.

Mikäli ette pääse paikalle, voitte seurata tapahtumia Tokentuben välityksellä. Verkkostudion toimittaja Jouni Koistinen päätti matkustaa kaukaa kotoaan tapahtumaan ja lähettää suorana stream-lähetyksen Helsingin keskustasta kello 08:30 mennessä:

Category

Share Stream

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Stream

Rate stream

Rate stream

Up next