Teemailta: Jaana Kavonius: Virkamafia - kansanvallan varastajat. 10.06.2021. klo 19:00

Donate

Totuuden Etsijät
Published on Jun 9, 2021
Totuuden Etsijät on sitoutumaton avoin foorumi eri alojen asiantuntijoille ja ajattelijoille, jossa jokainen vastaa itsestään.
Sisältö saattaa järkyttää tai aiheuttaa pahennusta ja herättää ajattelemaan itsenäisesti.
Mielenkiintoista lähetystä.
Te olette Totuuden Etsijät!

On alkanut tapahtua paljon asioita ja hukun tällä hetkellä myös kannattajien ihailijapostiin, jota tulvii, tulee satoja päivässä ja mikä on hemmetin hienoa.

Alla tietoa ja linkkejä siitä, missä kaikessa olen mukana

1) Olen aloittanut yhteistyön toimittaja Ilkka Tiaisen ja Ville Puromäen kanssa. Tarkoitus on kesän aikana purkittaa lisää ohjelmia ja 26.5.2021 on julkaistu jo "Valta kuuluu kansalle osa V- tuomiopäivä"
https://www.youtube.com/watch?v=8j1tnC-7arA


2) Olen aloittanut yhteistyö Podcast-tuotannon Mikko Kemppen kanssa ja kumpaakin alla olevaa jaksoa katsottu yhteensä muutamassa päivässä noin 20.000 kertaa eli 2 x 20.000 = 40.000 kertaa ja jättänyt julkisen tutkintapyynnön valtiopetoksesta ym. ja siihen on yhtynyt jo kymmeniä ihmisiä ja olen saanut tuhansia ylistäviä palautteita

https://www.youtube.com/watch?v=L0fUrvwuOik



Virkamafia, Paljastus, Keisarille Ei Ole Vaatteita - Jaana Kavonius #47
? Tykkää jos pidät jaksosta, ? Kommentoi, ? Jaa jos näet sen tärkeäksi ja laita kanavani tilaukseen ? ? Mitä mieltä olet jaksosta? Tule keskustelemaan Https://t.me/kemppepodcast ?Vieraana juristi Jaana Kavonius, OTK, YVTS. Jaana on vuoden 1985 ylioppilas huippu arvosanoin. Jaanan arvosanat: https://www.virkamafia.fi/wp ...
www.youtube.com



15-vuoden Helvetti, Jeesus Kultti, Virkamafia - Jaana Kavonius #49
? Tykkää jos pidät jaksosta, ? Kommentoi, ? Jaa jos näet sen tärkeäksi ja laita kanavani tilaukseen ? Mitä mieltä olet jaksosta? Tule keskustelemaan Https://t.me/kemppepodcast ? Vieraana uudelleen juristi Jaana Kavenius, OTK, YVTS. Jaana on vuoden 1985 ylioppilas huippu arvosanoin. Jaanan arvosanat: https://www.virkamafia ...
www.youtube.com
https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/

Elvytyskusetus - VirkaMafia
Sivun alhaalta ovasta linkistä löytyy laatimani 60-sivuinen muistio EU-, euro- ja elvytyspakettikusetuksesta. Siinä selvitetään, millä kaikilla tavoilla EU-liittyminen, euroon siirtyminen ja Marinin hallituksen, eduskunnan ja muiden päättäjien ja lausujien harkintavallan ylitykset ja elvytyskusetus rikkovat perustuslakiamme, perussopimuksia ja miten häikäilemättömästi tätä ...
www.virkamafia.fi

3) Olen perustanut Suomeen oikeusturvayhdistyksen kahden muun henkilön kanssa Oikeusturvakeskus ry (y- tunnus 3201937-1). Yhdistykseen jonottaa jäseneksi jo satoja ihmisiä liittymään ja toteuttamaan oikeusturvatyötä, jota varten olen yhdistyksen perustanut. Lähetän fb:ssä liittymisohjeet, kun saan tekniset asiat hoidettua.

4) Teen Nicholas Peltolan kanssa Totuus & rikos -kanavalle dokumentteja virkamafiasta ja sieltä löytyvät myös kaksi tekemäämme Iina Ahosen (Aarnion "Saaran" haastattelua) ja alla jäljempänä olevassa linkkilistassa kanavan nettiosoite ja linkki suosituimpaan ensimmäiseen jaksoon "Sauli Niinistön mafia", jossa laulan "kaiken takana on Sauli"

5) Suomen Suunta-kanavalla oli elokuvaohjaaja Niko Riekkovaaran tekemä haastatteluni tällä viikolla tiistaina (olen saanut paljon suoraa positiivista palautetta ja 6000 katsojaa vuorokaudessa)

6) Olen vakiopanelistina joka viikko Miika Koskelan haastattelemana FixFinland-kanavalla ohjelmassa "Lakimiehen matkassa" perjantaisin klo 20 ja uusin tunnin haastatteluni tuli juuri valmiiksi ja kaksi jakoa Youtubessa ja FixFinland-kanavalla ja siitäkin tullut paljon positiivista palautetta. Kanava alkoi vasta viime viikolla.

7) www.virkamafia-sivuillani ja oman fb-profiilini alla on erittäin runsaasti linkitettyä todistemateriaalia ja myös äänitteitä virkamafiasta ja tekojeesus Juha Ruohosen kulttirahastuksesta ja etenkin oikeuslaitoksen, poliisin, syyttäjien, valvontalautakunnan, asianajajien, LähiTapiolan, AVI:n ja eläköityneiden lääkärien korruptioverkostosta. Alla olevien muiden tahojen kanssa olen hyödyntänyt myös virkamafia-materiaalia haastatteluissa, dokumenteissa ja perustamillani sivuilla paljastuksia virkamafiasta teen kirjallisessa muodossa. Mikään kertomani ei ole puheeni varassa ja juuri siksi esitän aina julkisesti kaikkeen myös todisteet.

8) Linkki mv-lehdessä julkaistuun kirjoitukseeni "Suomen tyhmin hallitus toteuttaa Suomen islamisaatiota ja miehitystä" (sai aikoinaan yli 60.000 lukijaa Ilja Janitskinin mukaan ja minua ehdoteltiin asiakaspalautteessa presidentiksi) ja Raija Toiviainen tutki salaa kirjoitustani 2 vuotta, mutta ei löytänyt siitä kiihottamista. Jos haluatte, voin lähettää teille tiedoksi myös Toiviaisen syyttämättä jättämispäätöksen, jonka perusteluja voitte vapaasti hyödyntää kunnianloukkaushyökkäyksiä vastaan, joita virkamafia näissä aidon journalistiikan jutuissa aina yrittää leipoa.

http://mvlehti.net/2016/02/10/lakimies-suomen-tyhmin-hallitus-toteuttaa-suomen-islamisaatiota-ja-miehitysta-2/

9) Lisäksi paljastin jo aiemmin kultin, jossa Juha Ruohonen-niminen mies on "jeesuksena" ja "jumalana" esiintymällä rahastanut miljoonia. Juha Korhosen tekemää mielestäni omaisia ja uhria kunnioittaen tehtyä 5.1.2021 julkaistua haastatteluani on tähän mennessä Youtubessa ja TokenTubessa ja muissa viestimissä katsonut jo noin 90.000 henkilöä ja nyt siis Kempen podcastissa tuloksena olleen voiton lisäksi jo päivässä noin 12.000 nenkilöä:

https://www.youtube.com/watch?v=7b1gmfSfs8E

ja sen uutisoivat myös Salon seudun sanomat, MTV3 ja Ilta-Sanomat

https://www.is.fi/turun-seutu/art-2000008034478.html

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/hamaraa-kulttia-johtanut-perheenisa-makuutti-uhriaan-ruumisarkussa-ja-painosti-jumalan-rahastolla-kauheudet-paljastuivat-vasta-yrittajanaisen-kuoltua/8161606?fbclid=IwAR2IpJIj06VvNBdgGMLqEbVYByo-OyjjDUiIyqFeCcPlIS53plSK0nQp72E

Kuolleen naisen kotoa löytyi hyytäviä ääninauhoja ja ruumisarkku Lohjalla – hämärää kulttia johtanut perheenisä kidutti psyykkisesti
Lohjalaisen yrittäjänaisen perintö meni uskonnolliselle perhekultille. Varsinais-Suomen käräjäoikeus julisti testamentin pätemättömäksi.
www.mtvuutiset.fi
https://www.sss.fi/2021/05/kulttijohtaja-vai-performanssitaiteilija/


10) Police for Freedom otti minuun eilen yhteyttä ja myös sen kanssa sovin yhteistyöstä

11) Lukuisat virkamafian uhrit ovat ottaneet yhteyttä ja osan olen tavannut ilman puhelimia ja saanut materiaalia (kaikkeen en ole vielä tutustunut)

12) Velallisten Tuki ry:n perustajan Hilkka Laikon kanssa on alkanut yhteistyö ja hänellä on paljon materiaalia ja hän on tulossa kunniajäseneksi Oikeusturvakeskus ry:ssä

13) Ossi Tiihonen on ottanut yhteyttä ja haluaa tehdä kanssani yhteistyötä.

14) Ilmaiset koulutustilat ja majoitus sovittu pariin osoitteeseen tulevia järjestämiäni koulutustilaisuuksiani varten ja useita henkilöitä tarjoutunut avustamaan käännöstöissä ja muissa yhdistyksen tehtävissä.

15) Minut on pyydetty puhujaksi 12.6.2021 mielenosoitukseen ja olen menossa sinne sekä puhumaan että aion laulaa myös siellä Maamme-laulun ja olen useissa haastatteluissa laulanut pieniä laulunpätkiä mm. Sauli Niinistölle Matin ja Tepon laulusta oman versioni "kaiken takana on Sauli", J. Karjalaiselta "me oomme sankareita kaikki" ja viimeksi tällä viikolla pe ohjelmassa Maamme-laulun. Olen saanut kaikista kirjoittamalla ja haastatteluina tehdyistä julkistuksista pelkästään kaunista ja erittäin hienoa palautetta, jota voitte käydä lukemassa fb-profiilini alta ja olen saanut myös suorilla yhteydenotoilla puhelimitse palautetta, että ihmiset ovat kertoneet itkeneensä katseltuaan ohjelmia. Se on mielestäni osoitus siitä, miten tärkeällä asialla olemme ja miten paljon tämä kansa on joutunut kärsimään.

16) Tulen avoimesti puolustamaan Suomea ja meidän suomalaisten oikeuksia kansalaisaktivistina ja perustamani yhdistyksen kautta ja jakamaan tietoa suomalaisesta korruptiosta ja virkamafiarikollisuudesta keräämilläni todisteilla, joita olen kerännyt 1990-luvulta saakka ja paljon siitä olen jo julkistanut.

17) Esiinnyin 1990-luvun lopulla myös Kuningaskuluttajaohjelmassa ja Iltalehdessä, kun paljastin Länsi-Uudenmaan säästöpankin 300.000 markan petoksen yrityksen.

Tässä osoitteita, joissa on jo ladattu haastattelujani ja kirjallista tuotantoani:

www.virkamafia.fi

Category

Share Stream

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Stream

Rate stream

Rate stream

Up next