Verkkostudio LIVE: "EU-liittovaltio saapui, olitko valmis?" - 16.2.2021 alkaen klo 19!

Donate

Verkkostudio
Published on Feb 16, 2021
Ulkoministeri Haavisto kävi EU-ulkopolitiikan suurlähettiläänä Pietarissa ja tapasi lännen tukemia agentteja. PS yrittää estää EU-rahoituspakettia eduskunnassa, joka siirtää talousvallan Brysseliin: EU-liittovaltio on täällä. Studiossa Janus Putkonen ja Jouni Koistinen.

YLE onkin tehnyt jällleen kaikkensa tuottaakseen EU-mielistä propagandaa 24/7. Mistään journalismista ei ole tietoa, kun pöydällä on EU, NATO ja erityisesti Venäjä-vastainen agenda. Silloin pusketaan Hölmölän raivolla!

Eduskunnassa pääministeri Sanna Marin (sd) latelee taas varsin tutuksi tulleita väittämiä puolustaessaan EU-elvytyspakettia ja -budjettia, jotka hilaavat Suomen nettomaksuosuudet kohti taivasta ja tekee EU:sta tulonsiirtounionin – liittovaltion. PS yrittää vielä tänään kaataa EU-elvytyspakettia välikysymyksellä.

On fakta, että missään vaiheessa viime heinäkuun Brysselissä annettujen maksusitoumuksien jälkeen Marin ei ole esittänyt, että millä hän perustelee väitteitään, jotka hän on taas tänään toistanut eduskunnassa:

Marin kiisti, että EU saisi uutta toimivaltaa tai asettaisi jäsenvaltioita vastuuseen toistensa veloista
Elpymispaketti on EU:n perussopimusten mukainen
Paketin hyväksymiseen ei liity EU- tai valtiosääntöoikeudellisia ongelmia
Kyse on vain poikkeuksellisen koronakriisin hoitamisesta
Marin perusteli Suomen nettomaksuasemaa Suomen vauraudella
Suomi onnistui neuvotteluissa
Suomi lukeutuu pienimpiin nettomaksajiin.
Kaikkiin näihin on vaadittu perusteita, erityisesti ekonomisti Tuomas Malisen ja GnS Economicsin toimesta, mutta tuloksetta. Marin onkin tehokkaasti väistänyt kaikki sellaiset tilanteet jo yli puolen vuoden ajan, joissa hän olisi joutunut perustelemaan väitteensä, kuten TV-esiintymiset.

Siis olipa kerran Suomi, jolla oli oma talouspolitiikka.

Samaan aikaan Pietarissa
Ulkoministeri Pekka Haavisto (vihr) matkusti Pietariin tapaamaan Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrovia. Hyvä, jos Pekka edes muisti saapuneensa Suomessa, koska hänen agendansa liittyi yksinomaan EU:n ulkopolitiikan ”paaluttamiseen” – globalismin oppien mukaisesti.

Kaiken lisäksi Haavisto provosoi isäntänsä vakavasti ja tapasi salaisessa kokouksessa lännestä masinoidun venäläisopposition edustajia Pietarin konsulaatissa, joka on synnyttänyt otsikot Venäjällä.

Siis olipa kerran Suomi, jolla oli oma ulkopolitiikka.

Ja mitä vielä – ai niin, se NATO-korttikin piti vielä nostaa Lavrovin silmien eteen, ihan kuin Venäjällä ei muutenkin oltaisi tarpeeksi huolissaan sotaliiton jatkuvasta tunkeutumisesta yhä lähemmäs Venäjälle elintärkeitä intressejä ja alueita. Globalistien mielestä kyseessä oli ”menestys”.

Tänään siis puhutaan EU-liittovaltiosta ja Suomesta länsivallan pahaisena maakuntana. Hienoa ja demokraattista, eikö totta?

Suora lähetys alkaen kello 19 – katso streamit Tokentubessa ja Youtubessa, joissa käynnissä tuttuun tapaan aktiiviset LIVE-chatit. Ohjelma katsottavissa alla olevissa linkeissä heti lähetyksen päätyttyä.

Category

Share Stream

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Stream

Rate stream

Rate stream

Up next