Miksi jokaisen tulisi vastustaa koronapassia mielenosoituksessa LA 14:00

Donate

DmitryTrubnikov
Published on Aug 20, 2021
Rokotuspassi meni jälkijunassa läpi. Todella moni on kritisoinut rokotepassia alusta lähtien ja todella moni on taas rummuttanut rokotepassin puolesta alusta lähtien. Itsellä on ollut neutraali kanta rokotepassin suhteen pitkän aikaa, kunnes tajusin, että taas tämä hallitus haluaa jotakin minulta ja minun lompakoltani. Tämä hallitus häiriköi, ärsyttää ja tuhlaa Suomen budjettia turhaan.

Nyt luomme uuden byrokraattisen kerroksen, joka tulee erittelemään ihmisiä. Tämä ei ikinä toimi täydellisesti varsinkaan, jos lakia valmistelee Marinin kokematon hallitus. Alun perin, kun Kokoomus esitti rokotuspassia, taka-ajatuksena oli se, että pystyisi antisosialistisesti eli porvarillisesti avata tapahtumat etukäteen niille, ketkä ovat saaneet jo koronarokotteen. Muuten jos passia ei oltaisi silloin hyväksytty, silloin kukaan ei pääsisi etukäteen rokotukseen, vaan olisi pitänyt odottaa sosialistisen metodin kautta: “jos yksi ei pääse/kärsii, niin kaikki eivät pääse/kärsivät.”

Silloin, kun Kokoomus tätä passia alkoi esittämään, se oli vähän perusteltumpaa ottaa käyttöön, kuin nyt. Nyt ei ainakaan ole sen aika.

Kaikki rajoitukset veke ja rajat auki.

Ennen rajoituksia pidettiin, kun oli uusi tauti liikkeessä, eikä haluttu kuormittaa terveydenhuoltoa, ettei tulisi oirehtelua enempää, mitä terveydenhuolto kestää. Nyt korona ei aiheuta kenellekään kärsimystä, eikä sairaalassa ole edes koronapotilaita! Suvaitsevaisto lukee koronalukuja, toistaakseen niitä uudelleen, vaikka on harrastanut tätä peliä jo kaksi vuotta. Nyt olisi hyvä aika hengittää puhdasta ilmaa ja lopettaa hörhöily. Olen rokotteen ottanut ja jokainen muu kuka on ottanut rokotteen (kaikilla on jo mahdollisuus se ottaa) voi olla varma ettei sairastu tähän tautiin niin herkästi, kuin rokottamaton. Toisaalta rokote on täysin tehoton ja voi olla itse tautia vaarallisempi. Jos joku ei ole ottanut rokotetta, niin omalla vastuulla, mutta ei ole valtion tehtävä nämä pois rajata.

Rokotepassin uutena taka-ajatuksena on se, että kunnes massaenemmistö ei ole ottanut rokotetta, ei tapahtumia avata. Tämä on sellaista painostusta, joka hyödyttää hallituksen visiota. Hallituksen visio on rokotettu ja terve kansa. Se on osittain minunkin visio, mutta en kannata rokotepassia. Jokainen kuka ei ota rokotetta voi saada rokotetulta taudin ja kuolla siihen, sen sijaan rokotettu ei välttämättä kuole.

Jos jokainen voi suojautua rokotteen avulla virukselta, miksi virusta ei saisi levittää, kun kaikilla on mahdollisuus jo ottaa rokote?

Category

Share Stream

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Stream

Rate stream

Rate stream