Verkkostudio LIVE - "Sulkutila Hölmölässä" - 16.3.2021 alkaen klo 19!

Donate

Verkkostudio
Published on Mar 16, 2021
Uuden Verkkomedian ja MV-Lehden suorassa viikkolähetyksessä päivitetään viikon tapahtumia EU-Suomessa ja lähinnä jatkuvaa hölmöilyä. Miten miljardeja heitetään taivaan tuuliin ja ulkonaliikkumiskieltoa viritellään. Studiossa Janus Putkonen ja Jouni Koistinen.

Toteutuuko 20.3.2021 kaavailtu Suurmarssi ja mielenosoitus Helsingissä Kansalaistorilla, vai ehtiikö pääminisri Sanna Marin julistamaan voimaan kaavaillun ulkonaliikkumiskiellon? Vai onko kansalaisilla mitta jo niin täynnä, että mieltä osoitetaan mistä tahansa määräyksistä huolimatta?

Viikon aikana ei närästyksen aiheet ole päässeet loppumaan, samalla kun globalistihallinto puskee ylikansallisia agendoja satoine avustajakäsineen. On EU-elpymisrahaston ilmastohömppää, voimistuvia rajoituksia ja rokotepaljastuksia. Tänään otetaan syväluotaus viikon tapahtumiin EU-landiassa ja katsellaan nykyhetkeä vahvasti kriittisin silmin.

Suora lähetys katsottavissa Youtubessa ja Tokentubessa, jossa lähetyksiä ovat siivittäneet aina aktiiviset ja mielenkiintoiset LIVE-chatit. Ohjelma katsottavissa alla olevissa videolinkeissä kokonaisuudessaan heti suoran lähetyksen päätyttyä. Tervetuloa sananvapauden ääreen!

Category

Share Stream

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Stream

Rate stream

Rate stream

Up next