sporttikameravirtapankki

Tahdotko saada uskosi toimimaan?

Donate

Rapsodia.info
Published on Dec 18, 2021
Rapsodia-tiimin Eveliina Riikola tunsi sydämellään kehotuksen tämän videon tekemiseen. Eveliina tahtoo rohkaista kaikkia kristittyjä näinä haastavina aikoina pysymään rohkeina ja horjumattomina Raamatun totuudessa kaikenlaisista ympäröivistä olosuhteista ja maailman painostuksesta huolimatta. On aivan elintärkeää, että pysymme kiinni Jumalan Sanan totuudessa ja vaellamme Sanan mukaisesti. Eveliina kertoo väkevän todistuksensa siitä, mitä Jumalan Sanassa kasvaminen on tuonut hänen elämäänsä hyvänä hedelmänä. Tämän saatteen lopusta löytyy myös Eveliinan suositukset aiheeseen liittyviin Pastori Chrisin opetuksiin.

Jumala ei ole jättänyt meitä tänne maan päälle yksinään, vaan Hän on meidän kanssamme Pyhän Hengen kautta ja Hän on lähettänyt meille Jumalan palvelijoita auttamaan meitä ymmärtämään paremmin Raamatun kirjoituksia ja näitä aikoja, joissa parhaillaan elämme. Jumala vuodattaa tässä lopunajassa viisauttaan Pastori Chrisin kautta kaikkiin maailman kansakuntiin. Tästä Jumalan lahjasta kannattaa ottaa kaikki hyöty irti, koska oikean tiedon ja Raamatun Sanan tuntemuksen kautta me pystymme elämään jatkuvassa voitossa kaikkien hankalienkin tilanteiden yläpuolella!

Tässä on lainauksia Eveliinan sanomasta videolta:

"Monet kristityt ovat menneet aivan väärään suuntaan. Raamattu sanoo, että lopunaikoina tulee todella väkevä ja vahva eksytys, että jopa valitutkin, jotka uskovat Jeesukseen ja ovat olleet oikealla elämän polulla, kääntyvät väärälle polulle seuraamaan tätä maailmaa, tämän maailman jumalaa. Ennemmin tulee kunnioittaa Jumalaa kuin mitään ihmisiä tai viranomaisia tai hallituksessa olevia päättäjiä. Jumala on meidän ylin auktoriteetti ja Häntä meidän tulee kunnioittaa.

Raamatun aikoina Jumala lähetti omia miehiään, kuten Paavali ja muut apostolit. Ei Jumala ole jättänyt meitä nyt tähän aikaan yksin. Jumala on lähettänyt Pastori Chris Oyakhilomen tämän lopunajan profeettana ja apostolina. Ja hänestä voisi sanoa, että hän on koko maailman pastori. Hän opettaa Jumalan Sanaa täsmällisesti selittäen kaikki hänen opetuksensa Raamatun kirjoituksilla.

Pastori Chris on näyttänyt Raamatusta, miten Seurakunnan ylöstempaukseen on enää 2-9 vuotta aikaa. Joten meidän ajattelutavan ei tulisi enää olla, että mitenkähän mun lapsenlapset sitten jne. Ei, vaan meidän tulisi ajatella, että me eletään tässä ajassa täällä maan päällä enää alle 10 vuotta ja sitten tulee Seurakunnan ylöstempaus. Meidän tulisi muuttaa meidän sydämen asennetta siihen, että tämä aika täällä on meille sitä varten, että me voisimme pelastaa sieluja Jumalan Valtakuntaan ja että me voisimme saada ihmisiä hereille näkemään sitä, miten Raamatun kirjoitukset käyvät toteen aivan silmiemme edessä, antakaa pelastaa itsenne. Ja meidän tulee valmistella itsemme ylöstempausta varten, joka tapahtuu silmänräpäyksessä."

Lataa Rapsodia päivän sana pdf-versiona ilmaiseksi tästä: https://rapsodia.fi/category/rapsodit/

Jos tahdot lahjaksi Rapsodia päivän sanan kotiin postitettuna kirjan muodossa, laita meille sähköpostia: rapsodiasuomi@gmail.com

https://rapsodia.fi/kristityn-kuuluu-kasvaa/

https://rapsodia.fi/vanhurskauden-sanassa-kokemattomat-eivat-kykene-erottamaan-hyvaa-pahasta/

https://rapsodia.fi/mista-tunnistamme-vaarat-profeetat-2/

https://rapsodia.fi/korona-paljasti-uskosi-todellisen-tilan-2/

Seurakunnan ylöstempaukseen on noin 2-9 vuotta: https://rapsodia.fi/your-loveworld-28-11-9/

https://rapsodia.fi/kannattaako-12-15-vuotiaan-ottaa-koronarokote-2/

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video