Pieniltä lapsilta kielletään hoito – hallitus vaihtoon heti

Donate

Rapsodia.info
Published on Nov 13, 2021
Aki Manninen sanoo tällä 12.11.2021 kuvatulla videolla sen, mikä on parhaillaan niin monen perhettään rakastavan suomalaisen miehen sydämellä kytemässä. Kunnallisessa terveydenhuollossa edellytettiin Akin tyttäreltä ensin koronatestin tekoa ennen kuin tyttöä päästettäisiin korvatulehduksen takia käymään vastaanotolla.

Tässä on tiivistelmää Akin sanomasta tällä videolla:

"Tässä koronapaskassa ei ole mitään järkeä. On tullut vastaan muutamia sellaisia tilanteita, joissa ihmisellä on ollut 2 rokotetta ja sitten todettu korona, niin kuin mun siskollakin, mutta koronapassi näyttää vihreetä. Vihreetä! Kun on korona päällä ja kaksi rokotetta, niin passi näyttää vihreetä. Ei tässä ole mitään järkeä. Normaalin immuniteetin omaavalle ihmiselle tämä koko paska ei ole flunssaa pahempi.

Nyt tulee niin paljon viestejä hätääntyneiltä vanhemmilta, kun lapsi pitäis saada hoitoon ja jos vanhemmilla ei ole rokotetta, niin lasta ei oteta vastaan. Mihinkä nämä lapset sitten viedään hoitoon? Nyt järki käteen ja hallitus pikkusen jäitä hattuun siellä. Ja nyt oikeasti kaikki nämä koronarajoitukset ja rokotukset pois, ja jokainen tekee niin kuin itse haluaa. Nyt ruetaan toimimaan normaalisti. Ketään ei saa väheksyä ja halveksua. Mielestäni tämä kaikki on ollut vielä tähän saakka vapaaehtoista, mutta nyt näemmä näin ei enää ole.

Minkä takia tämmöisiä säädöksiä laitetaan, jotka ei toimi millään tasolla? Mitä se hyödyttää, jos sut on rokotettu kahteen kertaan ja ihan yhtä lailla sairastut siihen tautiin kuin mitä ei rokotettukin? Tälle hulluudelle pitää oikeesti laittaa stoppi tai muuten me Suomen kansa seotaan kohta.

Mä puhun nyt niin monien ihmisten suulla tästä. Niin monta isää on kiukkuisena siellä kotona kattelemassa tätä hulluutta, niin moni yrittäjä miettii tätä hulluutta. Miettikääs päättäjät siellä Arkadianmäellä, tästä ei tuu todellakaan hyvää jälkeä. Siitä ei tuu kivaa jälkeä, kun oikeasti vahvat suomalaiset miehet nousee ja lähtee vähän kertoon näitä asioita, että miten nämä hommat nyt oikein menee. Jos mun tyttö ei saisi joskus tulevaisuudessa hoitoa. Mitä luulette, että mä tekisin, jos tältä tytöltä lähtis henki? Mulla ei ois mitään rajoja siinä kohtaa ja näitä miehiä on Suomessa paljon. Miettikää sitä.

Hallitus vaihtoon heti! Lopetetaan kaikki tämä maahanmuuttajien hyysääminen. Rajat kiinni ja ruetaan elämään täällä Suomessa sillain kuin täällä kuuluu elää. Oikeesti, siniristi lipun alla!"

Tässä on Aki Mannisen aikaisemmat suorasanaiset videoterveiset:
https://rapsodia.fi/meilta-ollaan-viemassa-vapaus-aki-manninen/

Aki Mannisen Instagram: https://www.instagram.com/akimanninenofficial/

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay