“Näin se päättyy” - Dr. Jerome Corsin näkemyksiä Trumpista - Rapsodia.fi -tekstitys

Donate

Rapsodia.fi
Published on Jan 17, 2021
Tekstitimme nyt pari vuotta vanhemman, mutta edelleen varsin ajankohtaisen videon, jolla Jerome Corsi kertoo mm. sotilasvallankaappauksen suunnitelmasta jo aikoinaan Barack Obaman syrjäyttämiseksi pois presidentin virasta, mutta Trumpin lähtö presidentinvaaliehdokkaaksi sai USA:n kenraalien suunnitelmat kuitenkin muuttumaan ja he päättivätkin odottaa tilaisuutta lailliseen vallankaappaukseen ja maanpetturien kiinnisaamiseen Trumpin kaudella. Dr. Jerome Corsi sanoo videolla:

”Ja ennustan, että kun tilanne kärjistyy, Trump tulee vetoamaan sotatuomioistuimeen. Ja jopa Hillary Clinton ja Barack Obama tulevat saamaan syytteet maanpetturuudesta. Donald Trumpilla on tämän tekemiseen tarvittava rohkeus. Olen sanonut usein, että Donald Trump näyttää olevan häviämässä aina siihen saakka, kunnes hän lopulta voittaa. Kaikki, mitä Donald Trump on tehnyt elämässään, on ollut menestyksekästä.”

Videolla esiintyvä Jerome Corsi on yhdysvaltalainen tietokirjailija, pitkän linjan tutkiva journalisti (työskennellyt muun muassa USA:n vaihtoehtomedia Infowars:sa) sekä finanssialan ammattilainen. Hän on seurannut läheltä USA:n monivaiheista poliittista tilannetta ja kirjoittanut vuosien aikana useita New York Times:n Best Seller -listalle yltäneitä supersuosittuja kirjoja, mm. Coup d’Etat, Silent No More ja Killing the Deep State. Jerome Corsi on tunnettu varjohallituksen (Deep State) vastaisesta taistelustaan sekä ihmisten herättelystä niin tähän globalistien ajamaan NWO-agendaan kuin myös Herran Jeesuksen hallintavaltaan!

Tällä videolla Corsi huomauttaa myös siitä, kuinka CIA on ollut mukana kehittämässä ja laittamassa kaiken taustalla alulleen nykyisiä sosiaalisen median toimijoita. Teknojätit ovat kontrolloivia tietojenkeruujärjestelmiä, joiden todellisena tarkoituksena ei todellakaan ole vain ihmisten iloinen viihdyttäminen esim. Facebookin kautta ja heidän kommunikaation helpottaminen!

Hän varoittaa videolla siitä, kuinka yhä edelleen kaikista yksityisyydensuojalausunnoista huolimatta kaikkea dataa ja ihmisten yksityisiä asioita tallennetaan suurille servereille, joihin CIA:lla on pääsy ja mitäpä muutakaan kuin pahaa tarkoitusta varten. Corsi nostaakin esille sen, kuinka Donald Trump on tietoinen tästä kansalaisten vapautta suuresti rajoittavasta, uhkaavasta ja loukkaavasta asiasta sekä heittää ilmoille jopa sellaisenkin mahtavan vaihtoehdon, että internetistä tulisi vielä Donald Trumpin myötävaikutuksella joko 100% säännöstelty tai sitten se hajotettaisiin kokonaan!

Lisää suomeksi tekstitettyjä videoita löydät osoitteesta: www.rapsodia.fi

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay