Koronarokote kansanmurha - Kalevi Korento 16.8.2021

Donate

Rapsodia.info
Published on Aug 17, 2021
Tällä videolla on tiivistetty versio tutkija, analyytikko, Kalevi Korennon vierailusta 16.8.2021 Mikko Kemppe Podcast -ohjelmassa. Kalevi Korento on tehnyt kaikkiaan yli 10 000 tieteellistä analyysia ja tutkimusta kokonaisvaltaisesti ja kirjaimellisesti aivan laidasta laitaan.

Kalevi kertoo tällä videolla siitä, miten hän on tutkinut mikroskoopillaan nyt koronarokotepulloista löytyneitä rokotteiden jäämiä ja löytänyt niistä mm. Ebolaa, adenovirusta ja rotavirusta. Osa tyhjistä rokotepulloista on paljastunut keittosuolaksi eli lumeversioksi. THL tietenkin kiisti tämän, kun Korento oli heihin puhelimitse asiasta yhteydessä.

Kalevi Korento ei säästellyt sanojaan, vaan kertoi aivan suoraan sen totuuden, miten rokotteilla tehdään harkittua kansanmurhaa valtiomme johdon toimesta. Tässä on lainauksia siitä, mitä hän sanoi:

"Nämä ovat kaikki tappavia aineita, mutta kaikki eivät kuole heti tähän. 1. piikki tappaa 3-5 vuoden kuluessa tai viimeistään 10 vuoden kuluessa syöpään. 2. piikki tappaa 1-2 vuoden sisällä tai viimeistään 5 vuoden kuluttua. Kaikki kuolevat näihin rokotteisiin, joka ainoa, joka on saanut rokotteen. 100% varmuudella."

"Jos rokotettu menee raskaana olevan lähelle, piikkiproteiini menee raskaana olevan sikiöön ja se sikiö kuolee lähes 100% varmasti. Ensimmäiset 4 kuukautta rokotuksen ottamisesta ihminen levittää piikkiproteiinia. Piikkiproteiini aiheuttaa sterilisaatiota. Se menee kiveksiin ja tuhoaa siittiösolut. Naisilla se tuhoaa munasarjat. Ihmisistä tulee täysin steriilejä koko loppuelämäkseen."

"Tätä valheellista propagandaa levitetään sen takia, että saataisiin kaikki ottamaan nämä rokotteet. Koska alkuperäisen suunnitelman tarkoituksena on hävittää maapallon väestöstä vähintään 85% eli vain 15% jäisi henkiin. Tässä on tarkoituksena tappaa ihmisiä ihan kylmästi. Tämä on kansanmurhaa. Kansanmurhaajia ovat Suomessa presidentistä lähtien valtionjohto, oikeuslaitos, poliisijohto ja kaikki nämä. Nämä levittävät tätä kansanmurhaa. He ovat ihan puhtaasti murhaajia."

Kemppe kysyi lopuksi Kalevilta, että onko tämän piikkiproteiinin suhteen nyt mitään tehtävissä?

"Toluidiini hajottaa piikkiproteiinin. Sitä saadaan kuusen ja männyn neulasista. Ja tämän tarkoituksena on estää ja ehkäistä rokottamattomia, että heihin ei tulisi tätä piikkiproteiinia rokotetuista kosketuksen tai ilman välityksellä. Toluidiini siis tuhoaa piikkiproteiinin. Tästä voidaan tehdä teetä ja sen toimivuus on jo kokeiltu käytännössä. Se toimii, oireet häviää. Hierojat ovat saaneet oireita rokotetuista asiakkaistaan, mutta kun he ovat juoneet ensin tätä teetä, niin he eivät ole saaneet enää rokotettujen piikkiproteiinista itselleen oireita.

PIIKKIPROTEIININ HAITTAVAIKUTUKSIA EHKÄISEVÄN TEEN RESEPTI:

Havunneulasteen valmistusohje. Ensin kerätään neulaset ja seuraavaksi ne pestään. 5 litraan vettä laitetaan 1 dl omenaviinietikkaa ja tässä liuoksessa pestään nämä havut ja lopuksi huuhdellaan puhtaalla vedellä etikka pois neulasista. Ylimääräiset voidaan sitten pakastaa. Otetaan aina samassa suhteessa: 1 männyn neulanen ja yksi kuusenneulanen ja ne pilkotaan 5 millimetrin mittaisiksi palasiksi. 1 teelusikallinen näitä palasia laitetaan normaaliin (1,5 dl) kahvikuppiin. Sitten kaadetaan kiehuvaa vettä päälle ja annetaan hautua vähintään 2 minuutin ajan. Siivilöidään havunneulaset pois ja juodaan tee. Mausteeksi voi lisätä hunajaa tai sokeria jne. Aikuiset voi juoda 2 kupillista kerralla ja kolme kertaa päivässä.

Tästä linkistä löydät kokopitkän version tästä haastattelusta: https://tokentube.net/v/3096224527/-62---Kalevi-Korento---Rokotteet--Piikkiproteiini--Variantit

Tästä linkistä löytyy Kalevi Korennon aikaisempi haastattelu Kempen ohjelmassa: https://rapsodia.fi/tutkija-kalevi-korento-rokottaminen-on-kansanmurhaa/

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay