Tutkitaanpa tarinaa ihmismagneeteista tarkemmin

Donate

VoyagerOfTheUnknown
Published on May 26, 2021
Oletteko kuulleet internetissä leviävästä ilmiöstä, jonka mukaan ihmisten käsivarsiin muka tarttuisi magneetteja kiinni sen jälkeen, kun he ovat saaneet kokeellisen geeniperimää muokkaavan injektion? Eivätkö lääketiedettä vastustavat sitten keksineet propagandaansa yhtään naurettavampaa väitettä? Jokainen tietää, ettei ihminen vedä magneetteja puoleensa. Jollakin yksittäisellä henkilöllä saattaa olla niin sanottua ”magneettista vetovoimaa”, mutta se taas on pelkkä kielikuva.

Videon alussa videon juontaja kertoo lähteneensä ystävänsä luo selvittämään asiaa. Välillä näemme pätkiä, joissa aivan selkeästi kerrotaan, että tämä niin sanottu ”magneettihaaste” on pelkkää valehtelua, eikä siis pidä ollenkaan paikkaansa.

Harmi vaan, että haastateltavalle ei oltu ehditty kertomaan tätä asiaa tarpeeksi selvästi. Magneetit edelleen jäävät käsivarteen kiinni.

Video osoittaa, miten tärkeää on tiedottaa asiallisesti kansalaisia siitä, että tämmöiset magneettijutut ovat aivan täyttä hölynpölyä, eikä niitä siis kannata ottaa vakavasti. Ja muistattehan, että teettehän te ihmiset siellä kotikatsomoissa ihan mitä tahansa, niin älkää missään tapauksessa kokeilko tätä kotona! (Jos kokeilette, niin se ei toimi kaikkiin piikitettyihin, testattu.)

Lähde: https://brandnewtube.com/watch/the-magnet-challenge-fact-checking-the-fact-checkers_wvWGOqoCCsEak4d.html
Alkuperäislähde: https://www.youtube.com/c/NotOnTheBeeb/videos

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay