Ano Turtiaisen puheenvuoro: Koronarokotteen ehdollinen markkinointilupa ja ihmiskoe, täysistunto 9.6.2021

Donate

Koronarealistit
Published on Jun 9, 2021
Ano Turtiainen:

"Arvoisat kollegat, saatan nyt tietoonne seuraavan informaation, ettekä te tämän kuultuanne voi enää koskaan vedota tietämättömyyteen liittyen siihen riskiin, mille Suomen kansalaiset on altistettu.

Suomi injektoi parhaillaan kansalaisiinsa myrkkyjä, jotka on naamioitu koronarokotteiksi. Ja ensimmäiseksi - kuunnelkaa tarkkaan - yhdelläkään Suomessa injektoitavalla koronarokotteeksi naamioidulla myrkyllä ei ole myyntilupaa vaan ainoastaan Euroopan lääkeviraston ehdollinen markkinointilupa. Ehdollisen luvan ehdoissa lukee, että lupa on ehdollinen ja että “saatavilla olevien tietojen on osoitettava, että lääkkeen hyödyt ylittävät sen riskit”.

Toiseksi, arvoisat kollegat, median toitotuksesta huolimatta Suomessa ei ole virallisesti vielä kuollut yhtään ihmistä koronaan. THL:n mukaan viralliset kuolinsyyt julkaistaan 2020 vuoden osalta vasta vuonna 2022.

Fimean mukaan Suomessa on kuitenkin kuollut 78 ihmistä koronarokotteeseen, ja vakavia käsiteltyjä haittailmoituksia on 1306, ja käsittelemättömiä ilmoituksia on 3630. Noin 57 %:ssa käsitellyistä ilmoituksista haitat on arvioitu vakaviksi. Lähde tälle on Fimea.

Kolmanneksi, koronarokotteiksi naamioitujen myrkkyjen ehdollisissa markkinointiluvissa lukee myös “hakijan tulee pystyä toimittamaan kattavat kliiniset tiedot tulevaisuudessa”.

Hyvät kollegat, tämä teksti on suoraan Euroopan lääkeviraston EMA:n sivuilta.

Olen sanonut täällä useasti, että kyseessä on ihmiskoe. Suomalaisille ei ole kerrottu Nürnbergin säännöstön vastaisesti, että kyseessä on ihmiskoe. Nyt tällä puheella olen tehnyt teidät kaikki, sekä median edustajat, tietoiseksi siitä, että kyseessä on ihmiskoe, ja että sen tulokset ovat hirveitä.

Vertailun vuoksi edellinen keskeytetty pieleen mennyt rokotekokeilu Pandemrix keskeytettiin, kun haittavaikutuksia oli 32 kertaa vähemmän kuin nyt.

Kysynkin nyt teiltä kaikilta: kuinka monen ihmisen tulee kuolla tai vammautua, että saamme keskeytettyä tämän ihmisten tappamisen ja vammauttamisen?

Hyvät kollegat ja arvoisat median edustajat, te olette nyt tietoisia kansakuntaamme kohtaavasta äärimmäisen vakavasta turvallisuusuhasta. Ja siitä, että koronainjektioiden haitat ylittävät hyödyt. Teillä ei ole enää syytä olla toimimatta kansakuntamme pelastamisen eteen.

Lopuksi, jos te johdatte kansalaisia vielä harhaan kertomalla heille esimerkiksi satuja, että rokotteet ovat turvallisia ja että niillä on myyntilupa, te osallistutte tahallaan useaan rikokseen, joista vakavin saattaa olla kansanmurha. Muistutan vielä kerran kaikkia, siis ihan jokaista: rikoksesta tulee tahallinen, kun sen tekee tietoisesti. Nyt te kaikki olette tietoisia.

Kiitos."

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay