PYSÄYTTÄVÄ TOTUUS KORONAN TAKAA PALJASTUU – Rapsodia.fi -tekstitys

Donate

Rapsodia.fi
Published on Dec 15, 2020
Tässä suomeksi tekstitetty koskettava tarina huippuvirologista, joka päätti seistä totuuden puolesta vankilaan joutumisesta välittämättä. Tämä on kaikkein koskettavin ja pysäyttävin asiantuntijahaastattelu, mitä olemme nähneet koko tämän koronapandemian aikana! Haastattelussa mikrobiologi, virologi, tohtori Judy Mikovits kertoo koronaviruksista, rokotteiden kehittämisestä sekä lääketieteen ja rokoteteollisuuden alalla vallitsevasta syvästä korruptiosta, jonka kanssa hän on joutunut kamppailemaan jo yli kolmen vuosikymmenen ajan.

Tahdommekin haastaa sinua nyt katsomaan tätä videota sekä kuuntelemaan todella tarkasti, mitä tämä virologi kertoo. Voisiko olla niin, ettei siihen olekaan mitään luottamista, mitä valtionviranomaiset kertovat ja suosittelevat meille? Sanoohan Jumalakin sen jo ihan suoraan meille Raamatussa, että tämä maailma on pahan vallassa! Onneksi me kaikki voimme olla itse osana ratkaisua, mikäli emme vain jää täysin uutispimentoon näissä asioissa tai päätä kylmäsydämisesti jatkaa silmiemme ummistamista tämän maailman pahuuden suhteen oman välinpitämättömyytemme takia.

Jokaisen on korkea aika tehdä päätös. Seisommeko hyvän vai pahan puolella? Totuuden vai valheen puolella? Nyt ei ole enää aikaa olla pässinä siellä narun päässä. JAA SIIS ROHKEASTI TÄTÄ VIDEOTA ETEENPÄIN, jotta mahdollisimman monella suomalaisella olisi mahdollisuus kuulla myös näitä valtamedian virrasta poikkeavia ääniä, kuten Judy Mikovits. Annetaan kaikkien puhua ja kuunnellaan avoimin mielin, jotta jokaiselle meistä tarjoutuisi todellinen mahdollisuus tehdä aidosti ne omat itsenäiset johtopäätöksensä asiasta kuin asiasta ja tarjotaan tämä mahdollisuus myös jokaiselle kanssaihmiselle omassa maailmassamme! Rakkaus kertoo totuuden.

God Bless You & God Bless Finland!

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay