Onko Suomi täysin mätä? Osa2/2 - Heikki Urmas - Parhaat palat

Donate

AITO Voodoo Denier
Published on Dec 24, 2020
Muut osat täällä: https://www.magneettimedia.com/raadolliset-toverit-ja-vallan-vaarinkayttajat-13-heikki-urmas/

https://vimeo.com/16610380

https://www.magneettimedia.com/onko-suomi-taysin-mata-osa-12-heikki-urmas/

https://www.magneettimedia.com/onko-suomi-taysin-mata-osa-22-liisa-mariapori/

Tuntemattoman kirjoittajan kommentti:

Onko Suomessa valtiojohto sekaantunut poliittisiin murhiin? Heikki Urmaksen paljastukset

Kauppatieteiden tohtori, dosentti Heikki Urmas puhui useiden kokoomusjärjestöjen Hyvinvointivaltio 3.0 -yhteisseminaarissa 1.9.2011 Töölön kirjaston Mika Waltari -salissa.
”Keräsen väitöskirjan mukaan” VR:n entinen pääjohtaja ja sosiaalidemokraattinen valtiovarainministeri Paul Paavela oli ollut Kekkosen luottamusmies SDP:n ja Kekkosen salaisissa suhteissa. (Hän kuoli wikipedian mukaan 19.5.1980. Urmas puhuu sydänkohtaukseen kuolemisesta seisovilta jaloiltaan v. 1979. Olisiko muistivirhe ajoituksessa vai oliko jo tuolloin kohtaus?) Hän siis tiesi paljon asioita niin SDP:n kuin Kekkosen suhteen. (Kekkonen oli dementoitumassa ja vallanvaihto alkoi lähestyä.Paavela kai tunsi asioita Mauno Koivistosta myös.) Tässä Urmas toteaa hänet myös Koiviston mahdolliseksi haastajaksi. Tuolloin sattui monta omituista kuolemaa ja omituisen sujuvasti ajoitettuna. Väotöskirja kertoo Urmaksen mukaan myös, että juuri ennen kuolemaansa 1972 (hiihtolenkillä meren jäällä) Väinö Leskinen oli kertonut Kekkoselle asettuvansa yhdeksi presidenttiehdokaskandidaatiksi SDP:n sisäisessä esivaalissa.

Keijo Liinamaalle Urmas oli kertonut saamistaan tappouhkauksista lounaalla marraskuussa 1978. Soittaja oli viimeisimmässä kertonut, että ”Suomessa oli eliminoitu paljon merkittävämpiäkin henkilöitä kuin mitätön lentokapteeni”. Liinamaa kertoi itse saaneensa lukuilta tahoilta tappouhkauksia. Hänelle ne yleensä oli tuotu sanansaattajan välityksellä. Viesti kuului, että ”jos et palaa SDP:n virallisen linjan taakse selkeästi, sinulle käy kuin Leskiselle.” Hän oli ollut myös huolissaan, koska hänestä oli viime aikoina alettu levittelemään huhuja, joiden mukaan hän olisi kärsinyt vakavasta sairaudesta. Hän oli evästänyt Urmasta, että jos jotakin hänelle tapahtuisi, Urmaksen olisi jossain vaiheessa tullut tuoda julki näitä asioita. Myös muille tahoille Urmas on luvannut erinäisten viestien julkituomista. Laatusen puhuttua Päiviö Hetemäelle Urmaksen tappouhkauksista, Hetemäki oli ilmoittanut, että kyseessä oli vakava asia ja että Urmaksen henki oli uhattu. Itse asiassa Hetemäki oli ilmoittanut Liinamaalle Urmaksen tappouhkauksista ennen lounasta. Urmas kysyi, oliko Liinamaan mielestä Leskinen murhattu. Liinamaan mielipide oli myöntävä vastaus. 29.6.1980 Liinamaa oli löytynyt kuolleena lenkkipolulta. Liinamaa, Leskinen ja Paavela olivat kaikki kolme olleet Mauno Koiviston haastajia presinettiehdokkuuteen nähden.

Kun kerran Liinamaa on omista uhkauksistaan kertonut näin, niin sillointämä on uskottavaa. Silloin muitakin tapauksia varmasti on, Urmas on tässä tappouhkausasiassa ja eliminoinneissa varmaankin oikeassa. Hän vaikuttaa rehelliseltä mieheltä.

Poliittisia murhia varmasti Suomessa on tapahtunut. Joku on sitä mieltä, että myös Penna Tervo olisi murhattu. Vilho Tahvanainen väittää valtiakunnan todellisen johtajan murhauttaneen useita korkeita upseereita sodan jälkeisinä vuosikymmeninä, koska he olisivat tienneet liikaa ja saattaneet paljastaa asioita sota-ajalta. Anni Walleniuksen kirjassa kerrottiin Valpon etsivien eliminoinneista sekä sellaisten ihmisten, jotka tiesivät Valpon sekaantumisesta kommunistikyydityksiin. Murhatut etsivät olisivat tienneet ja/tai kertoneet salaisuuksia myös presidentti Ståhlbergin kyyditysjupakasta, joka siis oli vapaamuurarien falseflag ja hoax. Anni Wallenius on uskottava. Tahvanaisen kenraalikuolemista en oikein uskalla sanoa mitään puolesta tai vastaan. Varmaan on muitakin tapauksia ehkä, mutta ne eivät ole tiedossani. Ainiin, Lasse Lehtinen taisi spekuloida Varjosen kuolemalla muistakseni.

Urmaksen muut paljastukset
Olavi Järvelän ETYK-paljastus ei minua oikein vakuuta eikä Kekkosen valkopesu muutenkaan. Urmaksen pitemmissä luennoissahan Kekkosen vallassa roikkuminen esitetään isänmaalliseksi teoksi. Minusta tässä on mukana Kekkosen miesten selittelyä. Vaikuttaa kansan petkutusyritykseltä. Ford olisi esittänyt, että jos KGB:n mieheksi tiedetty Sorsa olisi pääministerinä, niin hän ei saapuisi helsinkiin. Siksi muka hätätilahallitus ja Kekkosen virkamieshallitus. Olihan asia omituinen, mutta Kekkosella oli kaikenlaisia syitä aina näihin hallitusten erottamisiin ja vaihdoksiin. Tärkein syy oli juuri vallanhimo ja halu esiintyä ainoana merkkimiehenä Suomessa.

Voi olla totta, että KGB oli kiristänyt Paasiota saadakseen Sorsan puoluesihteeriksi ja nousukiitoon ja Koivistn jo tuolloin presidentiksi. Olihan SDP toisaalta kammettu Kekkosen-KGB:n linjalle jo aiemmin ja nimenomaan Kekkosen toimesta. Kekkonen selvästi mädätti Suomea Idän ja Lännen yhteisellä suostumuksella. Hän nimenomaan toimi niin, että valta siirrettiin keskustapuolueelta SDP:lle vähitellen. Ainahan voidaan tietenkin vedota KGB:n vaatimuksiin. Mutta kovin halukkaalta KGB:n välineeltä Kekkonen on aina näyttänyt.

Koivisto vaikuttaa sekä CIA:n että KGB:n mieheltä. Olen kuullut, että hän olisi vapaamuuari. Mielestäni Koivisto haluttiin presidentiksi, koska hän oli globaalin eliitin mies eli siis suomalaisten vihollinen. Hän oli rapparieliitin luottomies, jonka avulla Suomeen luotiin pankkikriisi ja keinotekoinen lama. Tunnetusti vauras maa lähes tuhottiin ja velaton maa sidottiin ikuisiin lamavelkoihin. Kekkosen aikana oli ollut Valmetit ja Outokummut. Nyt alettiin valtion yhtiöitä jakaa puoli-ilmaiseksi ja ilmaiseksi maailman finanssieliitille ja suomalaiset ryöstettiin. Pienet ja keskisuuret yritykset tuhottiin ja suuria monikansallisia konserneja suosittiin. Outokummun sijaan ulkomaiset kaivosyritykjset saavat nyt vain maanomistajille korvaamalla tulla Suomeen ja omia kaikki luonnonvarat. Säästöpankit lahdattiin ja ulkomaalaisomisteiset liikepankit saivat valtavat tuet ym. Suomalaisia siis sai ryöstää kaikenlaisten laittomuuksien nojalla ja terveitä yrityksiä pistää lihoiksi. Vakuudet siirtyivät lähes ilmaiseksi pankeille ja heitä lähellä olleille tahoiille. Koivisto jyräsi konklaaveissaan pankeille oikeuden tehdä mitä hyvänsä. Oikeuslaitos pakotettiin tuomitsemaan aina pankkien eduksi.

Koivisto ei kuitenkaan suinkaan toiminut liittääkseen Suomen sosialististen maiden blokkiin tai siirtääkseen maan kommunismiin. Koivisto tuhosi maan, jotta se voitiin liittää Euroopan Unioniin. No Neuvostoliittohan se on täysin eikä siis mitään eroa. Lännen monopolikapitalismi on ihan samaa kommunismia kuin entinenkin. Koivisto oli mielestäni kansainvälisen finanssieliitin ehdokas. Sitähän Suomen puoluekoneisto ja puolueoligarkia kumartaa ja tottelee sokeasti. Kaiken tuhoava prosessi pyörii kansalle esitetyn teatterin kulissien takana. Kaikki Suomen puolueet ovat salaisen globaalin eliitin puolueita ja poliitikot sen miehiä ja naisia. Sodan jälkeen kaikki Suomessa on ollut vain mädätystä ja kaikki ilmiöt siis konnankoukkuja kansalle. Kansan harhauttamiseksi ja johdattamiseksi ilman vastarintaa perikatoon. Kaikki muotivirtaukset ja ilmiöt ovat järjestään olleet sotatoimia eli tuhotoimia kansakuntaa vastaan. Myrkkyä. Vauhti kiihtyi Koiviston aikana, kun kommunismi romahti ja maailma siirtyi uuteen superkommunismiin. Uusi maailmanjärjestys oli totta jo 1945. Nyt kiihtyvällä vauhdilla alettiin tuhota Suomea myös aineellisesti. Viimeiset 30 vuotta ovat olleet yhtä tuhoa ja ryöstämistä, velanottoa ja lihoiksi laittoa. Pankkeja tuetaan nyt myös ulkomaille. Kaikki leikataan suomalaisilta pois joko rahaeliitille tai maahantunkeutujien hyysäämiseen. Suomalaiset yritykset tuhotaan järjestelmällisesti ja kaikki varallisuus ja resurssit siirretään ulkomaalaisomistukseen. Globaalille pankkieliitille ja megakonserneille. Näiden ei tarvitse maksaa veroja. Perusinfrastruktuuristakin maksetaan kohta maltaita (esim. nyt jo sähkönsiirto, sitten vesilaitokset ym.) Agenda21:n ja vapaamuurareiden tunnettujen visioiden mukaisesti ihmiset ajetaan kaupunkeihin ja kaikki omaisuus sosialisoidaan verottamalla se yli ihmisten maksukyvyn tai muutoin pakottamalla ihmiset siirtymään eri keinoin.

Nyt siis yritykset ovat paenneet pois eikä ole mahdollista pian enää kilpailla monikansallisten yritysten kanssa. Viranomaiset vaativat mahdottomia pienyrityksiltä ja toimivat siis monikansallisten petojen pussiin poliitikkojen määräyksestä. Poliitikot ostavat kaikkea mahdolista näiltä isäntiensä omistamilta kolosseilta. Uusien lakien mukaan vain tällaiset toimijat kykenevät lunastamaan tarvittavat luvat ja lisenssit toiminnalle. Tietenkin kaikessa vedotaan kv. säännöksiin ja että nämä mukaovat ihmisten terveyden ym. parhaaksi säädettyjä. Pienyrityksiä lahdataan valheellisilla veropetossyytöksillä ja harkinnavaraisilla miljoonamätkyillä. Koko talous räjähtäisi ilman mamutsunamiakin. Rakennetaan suurta kansainvälistä kriisiä ja suurta verenvuodatusta, jossa ilmeisestikin valkoiset kansakunnat murhataan sukupuuttoon. Ryöstön ja kurjuuden jälkeen kaikki tuhotaan. Päättäjät ovat hirvittävän vihollisen palveluksessa. Kaikki tämä tuhotoiminta on aina ollut järjestelmällistä ja johdonkmukaista. Puolittain julkisesti ollaan vihamielistä kansakuntaa vastaan. Kaikki on jo silminnähden silkkaa bolshevismia. Euroopan unioni on tietenkin muutenkin Neuvostoliiton kopio yhteiskunnallisena järjestelmänä. Muutama hämärämies päättää kaikesta Brysselissä.

Urmas on siis väärässä, kun ei tajua Kylmän sodan todellista luonnetta. Sama kv. mafia vetelee naruista ja veteli kaikkia toimijoita myös kylmän sodan aikana. Edelleen Länsi, Venäjä ja Kiina ovat aivan samalla tavalla tämän mafian orjia. Leskinen olisi ollut myös Kekkosen vastaehdokas aikana, jolloin poikkeuslakia juuri suunniteltiin. Jos tällaiset murhat ovat todellisuutta, niin turhaa niistä on syytellä KGB:tä ym. Kyllä vastuu ja tietämys on ollut Koivistolla ja Kekkosella ym. Pankkikriisi ja laman käsittelyn järjettömyys ja Koiviston tuhotoimet ovat Urmaksen mielestä selvästi tarkoituksellisia. Tässä hän on oikeassa. Ja oikeastaanhan Koivisto vei Suomen kommunismiin.

Usein demarit haukkuvat kekkoslaisia (ns. oikeistodemarit, Ahti M. Salonen, Lasse Lehtinen ym.) ja toisaalta keskustalaiset demareita kgb-suhteista (Jukka Seppinen, Alpo Rusi). Mediassa sosialidemokraatit on nostettu joskus jalustalle ja heidät on esitetty kommunismin torjujina ja isänmaallisina ym. Etenkin ns. oikeistodemarit. Molemmat ovat osin oikeassa ja osin väärässä. Kyllä suomettumisen ajan historian paras kirjoittaja on ollut tähän asti Hannu Rautkallio, jonka kirjoista voisi mainita esim. Laboratorio Suomi ja Agenda Suomi. Jostain syystä solutetulle johtoportaallemme oli tärkeää jo 30-luvulla ja aiemminkin, että työväki ottaa aatteekseen nimenomaan sosialidemokratian tai muun marxilaisen opin. Kuten Tahvanainen on kertonut, oikeat isänmaalliset voimat eli IKL ja kansallissosialistit/ fasistit painettiin alas (Tästä neuvottelivat mm. Mannerheim, Paasikivi ja Svinhufvud. Ulkomaiden painostusksesta voi tiuetenkin olla myös kysymys). Ohjeet olivat kai tullleet looseista ja Länsimaista. Tahvanaisen mukaan myös Stalinilta. Sossutyöväestö on tosiasiasa ase, jonka avulla ihmiskunta saadaan tallustelemaan tuhoonsa. Sitä kautta kansakuntaa mädätetään. Oikeistodemarit eivät ole siis mikään iloinen asia hekään. Vaikka olisivat taistelleet sodissa Suomen armeijassa. Taistelivathan siellä monet kommunistitkin ja ah, kuinka HS on tehnyt numeron asiasta ja mädättänyt tälläkin hehkutuksella. Kuinka jalomielistä. Tanner ja co. kuitenkin olivat kovasti Saksaa vastaan ja Länsimaiden ohjauksessa muiden tapaan.

Tässä esitelmässä Urmas sanoo seuraavan kirjansa sisältävän todella rajuja paljastuksia. Sitä kirjaa ei koskaan tullut, sillä Urmas kuoli v. 2013. Ilmesiesti vakavaan sairauteen. Arvauksien varaan jää, oliko tämä syöpä (tai mikä sairaus olikaan) istutettu häneen.

Valtapeleistä ja suomalaisesta todellisuudesta noissa esitelmissä on mainio kertomus. Vuonna 1994 Urmasta pyydettiin presidenttiehdokkaaksi. Hän olisi vaalikeskusteluissa pannut Ahtisaaren tiukille. Olihan hän talouden tuntija. Hänellä oli kotonaan yli 20 000 kannattajakorttia ja luotettavalta vaikuttanut eräs Stenbäck lupsi hoidella niiden viemisen viranomaisille. Urmas lähti virkamatkalle. Kun hän palasi, hän sai kuulla, että kortteja ei ollut toimitettukaan viranomaisille, vaan ne oli poltettu. Stenbäck väitti niitä olleen liian vähän. Urmasta myös varoitettiin, että kyseessä eivät olleet mitkään kunnallisvaalit. Jos hän ajaisi autollaan vaalitilaisuuksiin ja -keskusteluihin, kaikenlaista voisi tapahtua. Esim. rekka ilmestyä poikittain tielle ym.

Totta on myös, että Jeltsin tarjosi Karjalaa Suomelle kahdesti, mutta Koivisto torjui palautuksen. Tosiasiassa Karjala olisi ollut Suomelle kultakaivos eikä mikään kiviriippa. Venäläisiä olisi tullut paljon vähemmän uusiksi alamaisiksi kuin väitettiin. Mutta Karjalan vieminen oli tärkeä osa suomalaisten mädättämistä. Suomalaisilta vietiin identiteettiä ja muutenkin väännettiin selkärankaa. Uusi Suomi oli masennettu ja pelon vallassa. Jälleenrakennus vei voimia ja opportunistit aloittivat myötäjuoksunsa. Palautus olisi nostanut pintaan ja elähdyttänyt vanhoja terveitä ajatustapoja, kun niitä viimein oli lupa melko laajasti julkisesti esittää. Ilmeisesti hyvien suhteiden vuoksi Karjalaa tarjottiin. Yllätys oli kai suuri, kun mädätys oli edennyt niin pitkälle, etä palautus ei kelvannut. No yhden niljakkeen ratkaisuhan se taisi olla. Ei, kansakunta ei saanut Karjalaansa ja petturit estivät myös suojeluskuntien uudelleen perustamisen ym. Mädätys jatkui ja siihen satsattiin uudella tavoin. Karjalan sijaan alettiin puuhata Eurostoliittoon liittymistä. Koivisto on varmasti saanut ohjeet kieltäytymiseen myös Lännestä. Kaikki terve ja suomalaisille hyväksi oleva on eliitin hirvittävän vihan kohde.

Tahvanaisen kirjasta “Erikoistehtävä”. Svinhufvud ja Mannerheim keskustelevat 1934 sisäpoliittisista kysymyksistä ja etenkin IKL:n toiminnasta. “Oltiin samaa mieltä siitä, ettemme saavuta neuvostoliittolaisten luottamusta, ellemme ensin hyvin voimakkaalla tavalla niistä omaa nenäämme. -Kaikki IKL:n johtomiehet on otettava puhutteluun, sanoi Svinhufvud. On kerta kaikkiaan tehtävä selväksi, ettei ääriainesten radikaalinen toiminta ole nyt hyväksi enempää oikealla kuin vasemmallakaan. Kansallisen kokoomuksen ja IKL:n välille on ehdottomasti tehtävä selvä ero. Kokoomus on kokoomus ja IKL on IKL. Ne eivät ole sama asia. Suunta on saatava maltillisemmaksi, kestäkööt tai kaatukoot. Ulkoisten tunnusmerkkien käyttäminen, italialaisten ja natsisaksalaisten jäljitteleminen on lopetettava heti. -Saksalaiset ovat saksalaisia ja italialaiset italialaisia. Suomalaiset ovat suomalaisia. Siinä täytyy ruveta näkymään selvä ero, sanoi Mannerheim. -Kommunistimme me kyllä itse pidämme täällä kurissa, sanoi Svinhufvud. Tämän teimme nyt kirjeessämme selväksi Stalinillekin, että me kyllä panemme suitset suuhun äärioikeistolaisillemme ja myös pidämme kurissa kotikommunistimme. Pyydämme vain, että neuvostoliittolaiset opettaisivat siellä olevia suomalaiskommunisteja ja kiihottajia kävelemään hiljemmin. Sinä, Juho Kusti, pitänet tästä asiasta huolen omassa leirissäsi. Paasikivi nyökkäsi pysyen vaiti.” Tahvanaisen mukaan tällaista politiikkaa Svinhufvud teki koko kautensa ajan. Rauhanomaiseen oloon tähdäten, rauhaan ja ystävyyteen ulkovaltojen , erityisesti Neuvostoliiton kanssa.

Lehtisen kirjassa on luku nimeltään ”Kekkosen valta murtuu”. Tämä viittaa tapaukseen ennen vallasta luopumista, kun Koivisto toimi vastoin Kekkosen kantaa. Tämä oli lähtölaukaus vallanvaihdolle. Mikä laukaisi Koiviston ratkaisun? Oliko hän vain valmis toimimaan, kun viimein ajatteli ajan olevan kypsä? Ettei vain olisi B’nai B’rith tai CIA/KGB antanut ohjeen, että nyt on lupa tehdä näin ja että nyt valta siirtyisi Koivistolle?

Category
Tags

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video