Vetääkö magneetti jotain pois ihon alta?

Donate

VoyagerOfTheUnknown
Published on May 23, 2021
Muistatte ehkäpä ne videot, jossa ihmisten ihoon vaikuttaa jäävän magneetti kiinni? Videolla esitetään väittämä, että magneetti saattaisi vetää jotakin ulos ihon sisältä, johon on aiemmin annettu kokeellinen geeniperimää muokkaava injektio.

Ensiksi esitellään magnettihoidossa käytettävää pientä magneettia, joka ilmeisesti asennetaan ihon päälle laastaria apuna käyttäen. (Videolla käytetään termiä ”magnet therapy”, joka ilmeisesti on jonkinlainen vaihtoehtoinen hoitomuoto. Sanan ”terapia” käyttämisen kanssa kannattaa olla tarkkana, joten olkoon nyt sitten hoito, sillä videon pointti ei kuitenkaan ole siinä mihin käyttöön nuo magneetit ovat alun perin tarkoitettu. En ole täällä viihdyttämässä saivartelijoita.) Annetaan ymmärtää, että magneetin laastariin olisi tarttunut ihosta jotakin.

Tämän jälkeen esitellään henkilöä, joka osallistuu sosiaalisessa mediassa leviävään ”magneettisuushaasteeseen”. Videon mukaan magneetti aiheuttaisi hänen käsivarteensa pienen verenvuodon, ja henkilö itse sanoo että jotain tuli hänen ihostaan ulos. Valitettavasti videon laatu on melkoisen heikko, enkä ainakaan itse huomaa mitään. Videon lopussa on kyllä suurennettu kuva, mutta kuvan laatua ei edelleenkään voi kehua. Jotain näkyy käsivarressa, mutta tiedä sitten mistä on kyse. Tuon laatuista kuvaa ei olisi vaikea väärentää.

Videosta tulee mieleen joskus ufoharrastajien esittelemät kuvat ja videot, jossa epäselvästä ja rakeisesta kuvasta pitäisi havaita vaikkapa avaruusalus. On pakko myöntää, etten ainakaan itse kykene tuon tasoista kuvaa pitämään kovin vaikuttavana todisteena. Kuitenkin, on otettava huomioon se mahdollisuus että video on täysin aito, kuvaajalla ei vain ollut varaa parempaan kameraan. En ole ennen kuullut tästä asiasta, tämä saattaa olla uunituore havainto, joten sillä perusteella lataan tämän tänne. Mikäli ilmenee että tämä on väärennös, tai muulla tavoin levittää valheellista tietoa, poistan tämän sillä pyrin aina olemaan totuuden puolella. Ja luulisi että tämä asia on helppo selvittää, jos videon väittämässä on jotakin perää, niin luulenpa että samankaltaisia videoita alkaa ilmestyä enemmän.

Lähde: Tim Truth
https://www.bitchute.com/timtruth/

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video