Kannattaako ottaa rokote? - Lääkäri Mikael Kivivuori vastaa ? Tällä lyhyen y...

Donate

Voitontie
Published on Apr 24, 2021
Tällä lyhyen ytimekkäällä videolla puhuva järjen ääni, yleislääkäri Mikael Kivivuori, kertoo kylmän totuuden siitä, kuinka nämä uudet kokeelliset koronarokotteet - jotka eivät edes Kivivuoren mukaan ole perinteisiä rokotteita, vaan täysin uudenlaista geeniteknologiaa, jotka muuttavat jopa ihmisen omaa perimää ja aiheuttavat peruuttamattomia muutoksia.
Kivivuori kertoo kansantajuisesti ja siitä, kuinka tämä kokeellinen rokote voi aiheuttaa pysyviä muutoksia ihmisen elimistöön aiheuttaen sen omien kudosten hyökkäyksen elimistöä vastaan. Tällaisia tapauksia on ilmennyt jo todella paljon kaikkialla ympäri maailmaa - näet vain pienen ja sydäntäsärkevän murto-osan niistä tällä videolla, kun lukuisat perusterveet ihmiset ovat kuolleet tai vammautuneet pysyvästi näiden geenimanipulaatiopiikkien takia.
Kivivuori latoo myös kylmät faktat tiskiin siitä, kuinka media lietsoo ylimääräistä pelkoa sekä tyrkyttää rokotetta kaikille kansalaisille yhdessä valtionjohdon ja THL:n kanssa. Hän paljastaa myös meille monille suomalaisille hieman pimennossa olleen faktan siitä, kuinka terveydenhuollonlaitosten keskuudessa rehottaa valtavaa lääkeyhtiöiden aiheuttamaa korruptiota. Tästä linkistä löytyy vanhempi artikkeli THL:n korruptiosta: https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005738377.html
Kivivuori herätteleekin meitä avaamaan silmämme sille, että onko valtamediasta ja THL:ltä saamamme tieto todellakin se ainoa “totuus” - lääkeyhtiöt kun tienaavat näillä rokotteilla riippumatta siitä, kuoleeko tai vammautuuko sen ottaja vaiko ei. Rokotevalmistajilla ei edes ole minkäänlaista juridista vastuuta eli heitä ei voida haastaa oikeuteen vahingoista.Videon lopuksi kuulet myös vinkit siihen, kuinka suojaudut parhaiten koronaa vastaan!
Lisää tietoa kokeellisesta koronarokotteesta kuulet lääkäreiden ja muiden ammattilaisten kertomana myös näiltä seuraavilta suomeksi tekstitetyiltä videoilta:
Huippuluokan rokote-asiantuntija ja -kehittäjä G. Vanden Bossche:
https://rapsodia.fi/massarokotukset-pandemiassa-g-vanden…/
Immunologi ja molekyylibiologi, professori ja World Freedom Alliance:n presidentti Dolores Cahill:
https://rapsodia.fi/miksi-jotkut-kuolevat-mrna-rokotteen…/
Lääkäri ja America´s frontline Doctors -lääkäriorganisaation perustajajäsen Simone Gold:
https://rapsodia.fi/kokeellinen-koronarokote-dr-simone…/
Tällä videolla lähihoitaja kertoo työssään näkemistään kummallisista muutoksista vanhusten terveydessä koronarokotteiden ottamisen jälkeen - kuolemaa ja selkeää toimintakyvyn laskua:
https://rapsodia.fi/vanhainkodeissa-kuollaan-covid…/
Lukuisia muita suomeksi tekstitettyjä asiantuntijavideoita koronarokotteita ja -pandemiaa koskien löydät osoitteesta: www.rapsodia.fi
Näytä vähemmän

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay