Kesäkuu 2021 – Rukouksen kuukausi

Donate

Pastori Chris - Rapsodia.fi
Published on Jun 8, 2021
Kesäkuu on ollut kaikki viime vuodet aina rukouksen kuukausi ja näin ollen Pastori Chris julisti myös tämän vuoden kesäkuun olemaan "Rukouksen kuukausi". Tässä kuussa kyse ei ole siitä, että julistaisimme ja opettaisimme rukouksesta, vaan kyse on siitä, että me todella rukoilemme ja käytämme aikaamme syvässä ja palavassa rukouksessa.

Pastori Chris opetti ja näytti meille Raamatusta Esterin kirjasta sen, millainen asenne Mordokailla oli, kun hän kuuli, että juutalaisista oli annettu käsky, että heidät tapettaisiin. Vaikka Mordokai olisi voinut välttää tämän kuoleman, koska hänen kasvattityttönsä oli tuolloin maan kuningattarena, tästä huolimatta hän alkoi rukoilemaan ja paastoamaan ja kääntyi Jumalan puoleen oman kansansa tähden! Tällainen asenne meilläkin tulisi olla kaikkia uskon veljiämme ja sisariamme kohtaan.

Mordokai, joka olisi voinut välttää itse kuoleman, mutta silti hän vain huusi ja vaikeroi ja lähetti viestejä kuningatar Esterille tästä vaarasta ja ihmiset alkoivat tämän seurauksena rukoilemaan ja paastoamaan.

Tässä meidän maailmassamme tapahtuu tällä hetkellä kaikenlaisia pahoja asioita ja meidän täytyy käydä niitä vastaan Jeesuksen Nimessä ja Pyhän Hengen voimassa. Rukoillaan tässä kuussa sielujen pelastumisen puolesta, vahvistumista kristityille ja erityisesti palvelutyöntekijöiden puolesta, että he täyttävät kutsumuksensa täydellisesti ja julistvat Sanaa rohkeasti!

Siunattua ja voimallista rukouksen kuukautta!

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay