Parodia Ukrainalla hyvesignaloivista ihmisistä - Rapsodia.info -tekstitys

Donate

Rapsodia.info
Published on Aug 2, 2022
Koomikko JP Sears vetää upean setin ”ajankohtaisen asian hyvesignaloijana”

Amerikkalainen koomikko JP Sears vetää jälleen mestarillisen suorituksen, kun hän ilmaisee parodian ja komiikan keinoin näitä meidän kaikkien kohtaamia jo suorastaan legendaarisia Ukrainan ja koronan nimissä tapahtuneita sangen vuolaita hyvesignalointeja. JP Sears osaa käsitellä pilke silmäkulmassaan vakaviakin asioita, mutta hän saa silti samalla nostettua näiden asioiden olennaiset pointit todella erinomaisella ja hauskalla tavalla esiin. Tässä vähän tyylinäytettä JP Searsin komiikasta tältä videolta:

”Olen todella tutkinut tätä Ukraina-Venäjä tilannetta. Tutkimukseni perustuu 100%:sesti TV:n edessä istumiseen ilman omaa itsenäistä ajattelua. Omien tutkimusteni perusteella olen päätynyt täysin samaan, mistä uutiset ovat minulle kertoneet totuutena. Jotta voi saada tietoa, täytyy avata TV ja sulkea oma mieli. Tämä tilanne ei ole monimutkainen. Minulle on selvinnyt, että Ukraina on hyvä ja Venäjä on paha. Se on näin simppeliä eikä tähän liity mitään muuta.

Olen hyvä ihminen, joten tuen viattomien venäläisten kiusaamista, koska he sanovat, että se on oikein. Tämä maailma tarvii lisää rakkautta. Vihaan venäläisiä. Ja jos sinä et vihaa, silloin et saa hyvän ihmisen statusta minun silmissäni. Tässä on matemaattinen yhteenveto kaikesta tuestani Ukrainalle. Ihmiset ovat todella saaneet Ukrainassa tukea: 0. Netissä olevat ihmiset ajattelevat minusta hyvää: 10."

Täältä löytyy aiemmat videomme JP Searsilta: https://rapsodia.fi/?s=JP+Sears

Täältä löytyy lisää koomikoiden materiaaleja: https://rapsodia.fi/?s=koomikko

Täältä löytyy lisää Ukrainasta: https://rapsodia.fi/?s=Ukraina

Täältä löytyy JP Searsin alkuperäinen video: https://www.youtube.com/watch?v=toGMjVVhkiM&ab_channel=AwakenWithJP

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay