Rokotetut kuolevat pian – Dr. Sean Brooks - Rapsodia.fi -tekstitys

Donate

Rapsodia.info
Published on Aug 28, 2021
Tällä videolla puhuu tohtori Sean Brooks, joka piti 16.8.2021 todella suorasanaisen puheen Ohiossa paikalliselle koululautakunnalle. Tohtori Sean on tuottanut 48 julkaisua, mukaan lukien 23 kirjaa. Hän on opiskellut terveyttä, lääketiedettä, anatomiaa ja fysiologiaa 21 vuoden ajan.

Tohtori Sean Brooks aloitti puheensa kertomalla siitä, miten tämän mRNA-rokoteteknologian keksijä tohtori Robert Malone on itse sanonut, että kenenkään ei pitäisi koskaan ottaa näitä piikkejä missään tapauksessa. Henkilö, joka keksi tämän rokoteteknologian varoittaa siis nyt ihmisiä olemaan ottamatta tätä rokotetta! Tohtori Sean puhui siitä, miten tämän piikin ottaneiden immuneetti on heikentynyt 35% ja mitä useamman rokotteen ihminen ottaa, sitä heikommaksi hänen immuniteettinsa tulee. Tohtori Sean puhui siitä, miten ihmiset, jotka ovat ottaneet tämän kokeellisen mRNA-teknologia piikin, tulevat kuolemaan 6 kuukauden – 3-5 vuoden sisällä, elleivät sitten ole saaneet plasebo piikkiä.

Tässä suoria lainauksia Dr. Sean Brooksin puheesta:

"Tohtori Robert Malone, joka loi mRNA-rokotteen, on sanonut, ettei kenenkään pitäisi koskaan ottaa näitä piikkejä missään tapauksessa. Hän loi tämän, mutta nyt hän sanoo: "Älä ota sitä."

Selitän nyt, mitä niille tapahtuu, jotka ovat ottaneet sen. Piikin ottaneet kuolevat seuraavien 6 kk – 3-5 vuoden sisällä kolmesta eri syystä.

1) Koska se heikentää immuunijärjestelmääsi dramaattisesti 35%. 1. rokote heikensi sitä vähintään 15% ja 2. rokote heikensi sitä 35%. Jos otat vielä tehosteannoksia, sinä kuolet. Jos otat jatkossa vielä influenssarokotteen, sinä kuolet.

2) Näistä rokotteista seuraa vasta-aine riippuvainen vahvistuminen (ADE-efekti) jokaiselle rokotetulle, paitsi jos sait plaseboa, mutta sitä taas ei tiedä kukaan. Vasta-aine riippuvainen vahvistuminen (ADE-efekti) huijaa koko kehon uskomaan, että solut söisivät taudinaiheuttajaa, mutta ne eivät syö sitä.

Tämä johtaa ns. sytokiinimyrskyyn, joka aiheuttaa elinten vajaatoiminnan. Ja tästä seuraa kuolema. Tätä ei voida estää millään lääkkeillä.

3) Verihyytymät. Kaikilla piikin ottaneilla on verihyytymiä. Jos et usko minua, voit selvittää tämän D-dimeeritestillä."

Tässä linkki alkuperäiseen videoon, josta löydät Dr. Sean Brooksin puheen kohdasta 29:20 – 33:05: https://www.youtube.com/watch?v=rGwuQeJaYjU&t=276s&ab_channel=Channel85

Tässä linkki videoon, jossa suomalainen tutkia, analyytikko Kalevi Korento kertoo siitä, miten hän on tutkinut mikroskoopillaan nyt koronarokotepulloista löytyneitä rokotteiden jäämiä ja löytänyt niistä mm. Ebolaa, adenovirusta ja rotavirusta. Osa tyhjistä rokotepulloista on paljastunut keittosuolaksi eli lumeversioksi.
https://rapsodia.fi/koronarokote-kansanmurha/

Lisää ajankohtaisia videoita löytyy täältä: https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay