Trumpin tiedotustilaisuus 2.12.2020 - Rapsodia.fi -tekstitys

Donate

Rapsodia.fi
Published on Dec 6, 2020


Tekstitimme juuri presidentti Donald Trumpin 2.12.2020 pitämän tiedotustilaisuuden, jossa hän avaa vaalien tämän hetkistä tilannetta sekä äänestyspetosten jälkipuintia. USA:n vaaleissa on todettu tapahtuneen lukuisia äänestyspetoksia, mm. “äänestäjinä” on ollut kuolleita henkilöitä, äänestyskäyrät ovat käyttäytyneet täysin epänormaalisti ja äänestyslipukkeitakin on lähetetty useampia kappaleita yhtä henkilöä kohden. Ei kuulosta ihan reilulta peliltä!

Presidentti Trump peräänkuuluttaa tiedotustilaisuudessaan oikeudenmukaisuutta sekä korostaa tahtovansa istuvana presidenttinä valvoa sitä, että USA:n vaalit tapahtuvat perustuslakia sekä kaikkia osapuolia kunnioittaen; niin kansaa ja jokaista äänestäjää kuin myös molempia presidenttiehdokkaita ja heidän puolueitaan. Samalla hän nostaa esiin sen kummastuttavan faktan, miten toisen puolueen edustajat ovat tahallisesti yrittäneet vaikuttaa siihen, että postiäänestyksen ääniä ei uudelleenlaskettaisi kunnolla eikä koko vaaleja suoritettaisi rehellisellä ja vastuullisella tavalla. Presidentin mukaan korruptio rehottaa useissa eri osavaltioissa eikä edes kaikkien äänestäjien henkilöllisyyttä ole pyritty varmistamaan.

Katso tältä videolta lisää. Jaetaan tätä informaatiota USA:n todellisesta tilasta eteenpäin, sillä niin kuin monet ovat varmasti jo huomanneet, niin Suomen valemedia vetää yhtä köyttä USA:n pahasti korruptoituneiden valtamedioiden kanssa julkaistessaan täysin yksipuolisia ja poliittisesti korruptoituneita artikkeleja presidentti Trumpia ja USA:n vaaleja koskien sen sijaan, että valtamediamme jakaisi kansallemme tasapuolisesti faktoihin perustuvaa tietoa niin, että jokaisella olisi sitten vapaus päättää ja arvioida itse se, mitä mistäkin asiasta valitsee ajatella.

Lisää suomeksi tekstitettyjä videoita löydät osoitteesta: www. rapsodia.fi

Category
Tags

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay