Eliitti kiristää ja kontrolloi julkkiksia - Kanye West - Rapsodia.info -tekstitys

Donate

Rapsodia.info
Published on Oct 26, 2022
Legendaarinen rap-artisti Kanye West vieraili Lex Fridmanin 2,5 tuntia kestäneessä podcastissa 25.10.2022. Tällä lyhyellä pätkällä West kertoo siitä, miten eliitti kontrolloi ja kiristää käytännössä kaikkia merkittävässä asemassa olevia julkkiksia. Jeffrey Epsteinin saari toimii tästä pahana esimerkkinä. Lukuisat poliitikot, liikemiehet ja yhteiskunnalliset vaikuttajat houkuteltiin aikoinaan sekoilemaan Epsteinin saarelle, jossa heitä kuvattiin salaa, jotta eliitti sai näin paremmat keinot heidän kiristämiseen.

Tässä maailmassa menestyminen rakentuu kaiken maailman hyväveli kerhoissa ja saatanallisissa salaseuroissa veljeilemisen varaan. Kanye West on kuitenkin menestyksestään huolimatta pysytellyt näiden salaseurojen ulkopuolella, joten siksi hän voi halutessaan myös puhua näistä asioista, toisin kuin kaikki muut, jotka ovat myyneet sielunsa pimeydelle rahaa, valtaa ja mainetta vastaan.

Täältä löytyy koko alkuperäinen (2h 26 min) haastattelu:
https://www.youtube.com/watch?v=4AWLcxTGZPA&t=0s&ab_channel=LexFridman

Täältä löytyy suomeksi tekstittämämme aiempi haastattelu Kanye Westiltä: https://rapsodia.info/kanye-west-sotii-eliittia-ja-mediaa-vastaan-2/

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay