On parempi ottaa lopputili kuin rokote - Rapsodia.fi -tulkkaus

Donate

Rapsodia.fi
Published on Jun 6, 2021
Pastori Chris kertoo tällä videolla rokotteen olevan pandemia. Useissa maissa on nähty piikki kuolintilastoissa sen jälkeen kun koronarokottaminen on alkanut. Tuhannet ihmiset ovat kuolleet rokotteisin ja he laskevat nämä kaikki koronakuolemiksi.

He eivät ole edes väittäneet, että rokotteet estäisivät koronatartuntojen leviämistä. Rokote ei saa sinua immuuniksi koronalle ja se ei myöskään estä sinua tartuttamasta sitä toisiin. Oikea kysymys kuuluukin, miksi ihmeessä niitä sitten annetaan ihmisille? Tätä pitääkin kysyä oikeilta ihmisiltä ja tahoilta.

Niiden, jotka pakottavat ihmisiä ottamaan rokotteita on parempi olla varuillaan, koska he yrittävät saada ihmiset tekemään jotain sellaista, mistä he eivät tiedä itsekään mitään. Terveydenhuoltoa ja opettajia painostetaan eri puolilla maailmaa rokottautumaan.

On parempi ottaa lopputili kuin rokote. Irtisanoudu ja haasta heidät oikeuteen, koska kenelläkään ei ole oikeutta pakottaa ottamaan rokotetta. He ovat työstäneet hätäkäyttölupia ja -lakeja tätä koskien. Kaikki politiikot eivät edes tiedä näistä, koska jos he tietäisivät he yrittäisivät pysäyttää näitä.

Löydät tämän koko opetuksen tästä linkistä: https://rapsodia.fi/3-kausi-4-viikko-3-paiva-12-5-2021/

Ajankohtaisia videoita rokotteista löytyy täältä: https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay