PLANEETAN SULKUTILA - Reiner Fuellmich - Rapsodia.fi -tekstitys

Donate

Cirrata567
Published on Jul 12, 2021
Tässä suomeksi tekstittämämme haastattelu saksalaiselta lakimieheltä, Reiner Fuellmichiltä, joka on haastanut kuuluisalla urallaan oikeuteen mm. Volkswagenin sekä muita suuria yhtiöitä petosten johdosta. Tällä videolla Fuellmich valottaa sitä, mitä koronaan liittyville oikeuskanteille tällä hetkellä kuuluu ja kuinka hän yhdessä koronakomitean kanssa on keskittynyt mm. PCR-testin valheelliseen käyttöön sekä perusteettomaan väitteeseen siitä, että oireettomat ihmiset toimisivat koronan levittäjinä.

Fuellmich tuo videolla esiin myös mielenkiintoisen näkökulman siitä, minkä takia monet korkeakoulutetut ihmiset eivät näe sitä, mitä tässä maailmassa todella on meneillään: kuinka maailmassa on petosta ja mitä naruja maailman johtajat vetelevät koko koronaplandemian ja kaiken pelkopaniikin taustalla aikaansaadakseen Suuren Uudelleenasettamisen (The Great Reset) sekä vähentääkseen maapallon väestömäärää. Fuellmich huomauttaakin, että monet korkeakoulutetut pitävät itseään paljon fiksumpina kuin he todellisuudessa ovat, minkä takia he missaavat myös “katuälykkyyden” sekä oman vaistonsa seuraamisen. Nyt on meidän kaikkien aika kysyä oikeita kysymyksiä, jakaa tätä tietoa eteenpäin sekä rohkaista kaikkia tuttuja ja tuntemattomia etsimään itse oikeaa tietoa tähän koronaplandemiaan sekä suureen uudelleenasettamiseen liittyen!

Reiner Fuellmich on kertonut koronakomitean vaiheista sekä nostetuista oikeuskanteista myös aiemmin julkaistulla Rikos ihmisyyttä vastaan -videolla, jossa hän valottaa vielä enemmän niitä havaintoja ja löydöksiä, joita kansainvälinen lääkäreistä, tutkijoista, tiedemiehistä sekä asianajajista koostuva ryhmä on tehnyt matkallaan totuuden selvittämiseen ja oikeuden toteutumiseen.

Katso Rikos ihmisyyttä vastaan -video täältä: https://rapsodia.fi/rikos-ihmisyytta-vastaan/

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

sporttikameravirtapankki
Up next
Autoplay