SOMEsta: Vauvan myrkkypiikkioireet

Donate

AmericanBigfoot
Published on Sep 15, 2021
Voisin aloittaa JÄRKYTYSVAROITUKSELLA mutta mieluummin katsotte, järkytytte ja alatte toimimaan tätä TÖRKEÄTÄ rikosta vastaan.
Itse järkytyn tästä enemmän kuin muslimien päänleikkausvideoista. Näin käy viattomien lapsien näiden lääkefirmojen huorien käsissä, jotka ovat muka vannoneet lääkärin valan.

Kalevi Korennon mukaan myrkkypiikin jälkeen ihmisessä liikkuu sähköimpulsseja, jotka ovat voimakkaampia kuin ne sähköimpulssit, joita aivot normaalisti lähettävät lihaksiin. Ilmeisesti grafeiinioksidin takia.

Samat oireet saa myös myös syntymätön lapsi äitinsä kohdussa.

SOMEssa esitetty näkemys piikkejä tyrkyttävistä lääkintähenkilöstöstä:
"
Lääkärit, jotka pakottavat raskaana olevia naisia pistämään tätä paskaa (=pakottavat mRNA myrkkypiikkiin), ansaitsevat tulla mestatuiksi! (pää pois)

Joltakulta Yhdistyneestä kuningaskunnasta
-------------
Veljentyttäreni sai toisen lapsensa viime kuussa, ja koko raskauden ajan hän vastusti rokotuksia. Kuukausi ennen vauvan syntymää hänelle kerrottiin, että hän tarvitsisi keisarinleikkauksen, ja sairaala ja lääkärit vaativat, että häntä ei päästettäisi sairaalaan, ellei hänellä olisi rokotetta.

Tällaisen paineen ja vauvansa terveyden vuoksi hänen oli pakko totella ja ottaa CV v@x (Covid-myrkkypiikki). Nyt vauva on sairaalassa, hänellä on hallitsematonta ajoittaista "hermostuneisuutta", joka pahenee ja hän tarvitsee aivokuvauksen, koska hän ei saa selville, mikä tämän aiheuttaa ?.

Kaikki tehdyt testit ovat olleet negatiivisia, joten heidät siirretään Great Ormond Street Hospitaliin lisätutkimuksia varten."

https://vk.com/video630917835_456239603

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video