Missä mennään nyt - Muutamia kysymyksiä joita kaikki voivat esittää itsellensä

Donate

Wespa
Published on Nov 21, 2022
- He ajattelivat hyvää jotka ottivat r0k0tteen ja kun he puhuivat sen puolesta
- He ajattelivat hyvää jotka eivät ottaneet r0kotetta ja kun he puhuivat sitä vastaan

Meillä kaikilla oli sama syy. Huoli omasta ja muiden terveydestä.

Osa luotti täysin (ainakin aluksi) poliitikkoihin, mediaan ja valittuihin lääkäreihin. Osa ei luottanut mediaan, eikä poliitikkoihin, eikä mediassa näkyviin lääkäreihin. Miksi mediassa näkyi vain hyvin pieni edustus lääkäreistä ja ns. ammattilaisista? Miksi puhuvina päinä oli lähinnä vain niitä jotka suosittelivat r0kotteita? Minkä alan tutkinto Bill Gatesilla on?

Mitä tarkoittaa turvallinen ja tutkittu? Kuka oli tutkinut ja mitä oli tutkittu? Miksi Suomessa eikä monessa muussakaan maassa tutkittu turvallisiksi ja tutkituiksi sanottujen r0k0tteiden sisältöä, pyynnöistä huolimatta? Miksei THL, eikä Yliopistot ole vieläkään tutkineet turvallliseksi sanottujen r0kotteiden sisältöä? Miksi monissa paketeissa r0kotteiden h4ittavaikutuslistaa ei näytetty asiakkaille?

Miksi valmistaja teki sopimuksen valtion kanssa siitä, että ei ole vastuussa tutkitun ja turvallisen r0kotuksen mahdollisista h4ittavaikutuksista? Onko tällainen sopimus edes laillinen?

Kuka hyötyi isosta markkinointikampanjasta? Kuka teki rahaa ns. p4ndemian aikana? Kuka määritteli mikä on p4ndemia? Kuka julkaisi luvut? Kuka panttasi lukujen tarkempaa määrittelyä pari vuotta? Miksi vasta tänä vuonna K-kuolemat määriteltiin eri tavalla?

Miksi todella vaaralliseksi kutsuttua tautia vastaan tarvittiin 24/7 markkinointikampanja? Miksi niin vaarallista tautia vastaan tarvittiin painostusta ja syyllistämistä? Miksi terveitä ihmisiä syrjittiin r0kotestatuksensa perusteella?

Miksi maskeja painostettiin pitämään, vaikka tiedettiin, että hyöty oli lähinnä kosmeettinen? Miksi terveitä r0k0ttamattomia hoitajia irtisanottiin?
Kuka oli lopulta oikeassa? Ja missä asioissa? Ylittivätkö p11kin hyödyt haitat, vai päinvastoin?

Miksi viime vuodesta lähtien lapset alkoivat saamaan sydänk0htauksia? Tämä oli ennen kuulematonta. Miksi urheilijoita, nuoria ja keski-ikäisiä alkoi kuolemaan "äkillisesti"? Mikä on tuollaisen äkillisen kuoleman syy? Miksei sitä syytä kerrota julkisesti, vaan se on uutisissa aina äkillinen ja selittämätön? Mikään ei ole selittämätöntä, joten mikä on noiden kuolemien selitys?

Oliko koskaan kyse terveydestä vaiko jostain muusta? Miten hallita suuria ihmismassoja?

Oletko hereillä? Oletko?

Elefantti on olohuoneessa. Näetkö sen? Onko omena omena, vaikka joku ei sanoisi, että se on omena? Oletko tehnyt tutkimustyösi, vai luotatko media-poliitikko-valmistaja-lääkäri-asiantuntija looppiin?

Oletko hereillä? Oletko? Sinua tarvitaan... me olemme kaikki yhtä, sinä joka otit r0kotteen ja sinä joka et ottanut r0kotetta. Me taistelemme yhdessä, meillä on sama tavoite. Se mistä aloitimme. Terveys.

Viesti teille jotka hyödyitte: Me 3mm3 unohda, me 3mm3 anna anteeksi, n0 amn3sty, ei arm0a! Meissä on voima ja kunnia! Totuus voittaa aina lopulta ja pahalla on palkkansa. [vastuu]

- Hereillä oleva leijona

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay