The Vaccination Racket by Dr. Amandha Dawn Vollmer

Donate

Voodoo Denier
Published on Jul 17, 2021
Videon lähde : https://yummy.doctor/video-list/the-vaination-racket/
Kaikki rokotteet ovat aina olleet puhdasta huijausta, hirveätä puoskarointia ja jopa vaarallisia. Kyseessä on puhdas huijaus ja puhdas myrkytys. Luulisi nyt jokaisen tietävän, ettei terveyttä saada ruiskuttamalla metallipiikeillä sisään sekalaisia aineita! Yksikään rokote ei ole koskaan pelastanut tai parantanut yhtään mitään, vaan ns. kulkutautien häviäminen on johtunut elinolojen paranemisesta ja tiettyjen myrkkyjen kuten DDT – käytön kieltämisestä. Polion aihieuttaja oli DDT – ei virus. Virusteoria on rokotteiden olemassaolon ehto, ilman tätä valhetta rokotteiden käyttämiselle ei olisi mitään perusteita: https://www.bitchute.com/video/IHlLQ0pIKBlE/

On runsaasti näyttöä siitä, että rokotteet ovat kroonisten sairauksien räjähdysmäisen kasvun oleellinen syy. Kroonisia sairauksia on koko ajan vain enemmän, vaikka lääketiede muka edistyy?!?

Ei ole olemassa tarttuvia tauteja, koska tartuttavia viruksia tai niitä levittäviä bakteereja ei ole olemassa.

Viruksia ei ole koskaan nähty ihmisessä/eläimessä/kasvissa tai näistä peräisin olevissa nesteissä
Virologit väittävät, että infektoivia, siis ehjiä viruksia, on suurissa määrin veressä ja syljessä. Sen vuoksi tulee esim. koronakriisissä kaikkien ihmisten pitää maskia. Tähän päivään mennessä ei kuitenkaan ole valokuvattu yhtäkään virusta syljessä, veressä tai muissa paikoissa ihmisessä/eläimessä/kasvissa tai nesteissä, vaikka elektronimikroskoopilla otetut valokuvat ovat nykyisin helppo ja rutiininomaisesti suoritettu standarditekniikka. Yksin tämä yksiselitteinen ja helposti tarkistettava tosiasia, ettei ole olemassa mitään valokuviaviruksista ihmisessä/eläimessä/kasvissa tai näistä peräisin olevissa nesteissä, kumoaa kaikki virusväitteet. Jotakin, mitä koskaan ei ole nähty ihmisessä/eläimessä/kasvissa tai näistä peräisin olevissa nesteissä, ei saa väittää tieteellisesti todistetuksi tosiasiaksi!

Ns. infektiotautien syy ei ole infektio (virus tai bakteeri) vaan jokin puutos tai jokin vahingollinen vaikutus, esimerkiksi kylmyys, kuumuus, säteily, myrkytys tai psyykkiset tekijät.
Bakteerit ovat kehon omia ja hyödyllisiä rakenteita, jotka pitävät huolta, että elimistö on kunnossa. Ne ovat kehon ”talonmiehiä”, ja niitä on kehoissamme kymmenen kertaa enemmän kuin soluja. Niiden avulla elimistö poistaa sen, mikä ei kuulu elimistöön.

Kun siis esim. kylmyys vahingoittaa ja tappaa hengitysteidemme limakalvojen soluja, paikalle tulee bakteereja korjaamaan tilannetta.
Tässä pelastusoperaatiossa nousee kuume, koska siten energian määrää saadaan nostettua. Syntyy myös yskää, joka tuo solujätteet ja eritteet pois hengitysteistä. Vaikka näitä oireita kutsutaan ”sairaudeksi”, ne ovat paranemisprosessi.

Itävaltalainen lääkäri Johann Loibner on kirjoittanut: ”Sairauden alussa on organismin vahingoittuminen – ja vasta sitten alkaa bakteeriaktiviteetti. Kun kylmä vahingoittaa hengityslimakalvojamme, silloin säännönmukaisesti tulevat paikalle ne bakteerit, jotka – kylmyyden kovuuden ja keston mukaan ja kyseessä olevan henkilön yleistilan mukaan – hajottavat vahingoittuneet solut ja johtavat eritykseen, katarriin.”

Tri Loibnerin kuvaama asia selittää sen, mitä vallitseva lääketieteellinen ajatusmalli ei voi käsittää: miksi elimistössä aina on läsnä niin paljon erilaisia mikro-organismeja (esimerkiksi tuberkuloosibasilleja, streptokokkeja ja stafylokokkeja) ilman että ne aiheuttavat vahinkoa.

Flunssan oireita aiheuttaa myös toksiineista (tulos toksiinien kerryttämisestä kehoon esim. elämäntapojen seurauksena) vapautuminen, kehon oma prosessi. Keho työntää toksiineja ulos esim. keuhkojen kautta (ellei poisto maksan kautta onnistu), jolloin bakteerit ovat hoitamassa tuota prosessia. Silloin syntyy limaa (yskä) ja kuumetta ja bakteerien ja energian määrää lisätään (kuume) ja sitten toksiinit köhitään ulos ja ihminen on parantunut. Oireet ovat aina paranemisprosessi!!! Jos oireet lääkkeillä poistetaan, ja bakteerit antibiooteilla tapetaan -- > paraneminen estetään. Oireita ei saa tukahduttaa, silloin vain oireet väliaikaisesti poistuvat mutta toksiinit (myrkyt) jäävät ja TILANNE PAHENEE. Eli antibiootit TAPPAVAT näitä meille elintärkeitä hyödyllisiä bakteereja ja vain vahingoittavat elimistön mikrobiomia.

JÄRKI PÄÄHÄN! Ei ole viruksia. Oireet ovat kehon oma paranemisprosessi, hyvä ja terveellinen merkki (merkki siitä, että keho toimii oikein).

Lisää sairauksien syystä ja siitä siitä että ihmisen luonnollista paranemisprosessia kutsutaan sairaudeksi voi lukea täältä
https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2021/07/14/toksemia/

ja täältä lisää tästä virusasiasta
https://northerntracey213875959.wordpress.com/2021/05/25/going-viral-a-recipe-for-disaster/

Ei ihmisellä ole siis ”vastustuskykyä=immuniteettia” vaan parantumiskyky. Jos ei ole sairaaksi tekeviä viruksia tai bakteereja, ei voi olla niitä vastaan ”vastustustakaan”.

Ei ole olemassa viruksia tai vastaavia näkymättömiä ”pöpöjä”, joten ne eivät voi tuhota kantajaansa ja siten itseään. Sellaista Jumalan luomaa luonnossa elävää bioterroristia ei ole olemassa. Sellaista biologista mekanismia jossa eliö tällä tavoin tuhoaisi itse itsensä ei ole olemassa. Tarkoitan sitä, että luonto ei ole itsetuhoinen. Jopa se mitä kutsutaan syöväksi pitäisi miettiä uudelleen: https://northerntracey213875959.wordpress.com/2021/04/22/the-cure-for-cancer-is-cancer/

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay