Pfizerin toimitusjohtaja ei usko itsekään rokotteeseen - Rapsodia.fi -tekstitys

Donate

Rapsodia.info
Published on Feb 20, 2021
Tällä videolla pääsevät ääneen niin koronarokotteita valmistavan Pfizer-lääkeyhtiön nykyinen toimitusjohtaja Albert Bourla kuin myös firman entinen pitkäaikainen tutkimusjohtaja ja Vice President Mike Yeadon. Toimitusjohtaja Bourla paljastaa videolla koko olemuksellaan sen, että ei aio itse ottaa koronarokotetta ensimmäisten joukossa! Hän kompuroi pahemman kerran sanoissaan selitellessään syitä tälle. Tästä herääkin nyt entistä suurempi epäilys ja varmuus siitä, että kaikki ei todellakaan ole kohdillaan tässä koronarokotteessa, kun edes firman toimitusjohtaja ei tahdo suojautua firmansa valmistamalla rokotteella ensimmäisten joukossa tätä “suurta ja tappavaa” plandemiaa vastaan!

Asian vahvistaa myös firman entinen pitkäaikainen tutkimusjohtaja Mike Yeadon, joka sanoo aivan suoraan olevansa rokotemyönteinen, mutta vastustavansa koko maailman väestön rokottamista tautiin, jonka kokonaiskuolleisuus vastaa n. 1/500 ihmisestä, joiden keski-ikäkin on jo huimat 83 vuotta! Samaan hengenvetoon hän toteaa haastattelussa, että koko koronaplandemia saataisiin loppumaan vain kolmessa viikossa, kun tämä ylenmääräinen massatestaus lopetettaisiin kokonaan ja sairaat hoidettaisiin entiseen tapaan sairaalassa!

Hän nostaa esiin myös sen seikan, että kaikki tässä koronaplandemiakuviossa ei oikein täsmää ja jokin haiskahtaa todella pahasti. Kyseinen haastattelu löytyy kokonaisena tästä linkistä englannin kielisenä: https://www.bitchute.com/video/5y51GICqL9E/

Katso tältä suomeksi tekstitetyltä videolta lisää maailman johtajien tulevaisuudensuunnitelmista nollata koko maailmantalous koronaplandemian avulla:
https://rapsodia.fi/the-great-reset-ei-ole-salaliittoteoria/

Tältä videolta puolestaan kuulet lisää hätkähdyttäviä faktoja tähän uuteen ja kokeelliseen koronarokotteeseen liittyen. USA:n lääkäriorganisaatio sekä Dr. Simone Gold ovat vetäneet todella tiukan linjan koronarokotesuositusten suhteen ja varoittavat kaikkia sen mahdollisista haittavaikutuksista. Heidän linjauksensa mukaan tätä kokeellista koronarokotetta ei suositella lainkaan alle 70-vuotiaille terveille ihmisille. Suomeksi tekstitetyn videon löydät täältä: https://rapsodia.fi/kokeellinen-koronarokote-dr-simone-gold-rapsodia-fi-tekstitys/

Lisää suomeksi tekstitettyjä asiantuntijavideoita löydät osoitteesta: www.rapsodia.fi

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay