WORLD WIDE DEMONSTRATION 20.3.2021 – Rapsodia.fi -editointi

Donate

Rapsodia.fi
Published on Mar 26, 2021
MAAILMANLAAJUISET MIELENOSOITUKSET järjestettiin yli 100 eri kaupungissa ja kaikkiaan 40 eri maassa 20.3.2021, jolloin miljoonat ihmiset ympäri maailmaa marssivat vapauden, ihmisoikeuksien ja tasa-arvon puolesta vastustaen tätä koko maailmaa jyräävää tyranniaa sekä nousevan diktatuurin ja pakkorokotusten, Great Reset:n ja jatkuvasti kiristyvien koronatoimien uhkaa! Perusihmisoikeudet kuuluvat aivan jokaiselle ihmiselle, kansakuntaan ja rotuun katsomatta!

Tätä eivät kuitenkaan nämä nykyiset päättäjät todellakaan halua, vaan sen sijaan he vetävät yhtä köyttä kiristäessään hirttosilmukkaa riistämällä omien kansalaistensa oikeuksia järjestelmällisesti pois pala palalta - ja minkä varjolla? Viruksen, josta selviytymisprosentti on yli 99% - eli vain alle prosentin murto-osuus koko kansasta todella menehtyy tähän tautiin, kun taas loppuosa kokee lopulta sitäkin karumman kohtalon maailmanlaajuisen Natsi-Saksan edetessä vääjäämättä kohti uutta maailmanhallintoa, pakkorokotuksia ja totaalista diktatuuria ellemme me nyt todella nouse yhtenä rohkeana rintamana taistelemaan jälleen omien oikeuksiemme, rakkaidemme, kotiemme ja oman kalliin isänmaamme puolesta!

Tältä videolta näet, kuinka suuret ihmismassat ympäri maailmaa kertovat oman selkeän kantansa tähän globaalin plandemiaan ja vaativat omien ihmisoikeuksiensa palauttamista, yksilönvapautta sekä globaalin tyrannian lopettamista. Tällä videolla ääneen ja kuviin pääsevät myös suomalaiset mielenosoittajat Helsingistä aina Ouluun saakka, Kuopiota ja upeita itä-suomalaisia unohtamatta! Katso tältä videolta lisää siitä, kuinka kyse ei ole enää todellakaan mistään “muutamasta salaliittohörhöstä”, vaan todellisesta maailmanlaajuisesta miljoonien ihmisten vapausliikkeestä ja tahdosta saada oma ääni sekä totuus kuuluviin, puolustaa ihmisoikeuksia ja omia rakkaita!

Nyt on aika lopettaa tämä median ja päättäjien ajama pelleily sekä tavallisten ihmisten kyykyttäminen. Etsitään rohkeasti tietoa ja seistään omien oikeuksiemme sekä rakkaan kotimaamme puolella!

Turussa järjestetään seuraava mielenosoitus heti huomenna, lauantaina 27.3.2021 klo 14-17. Helsinki seuraa pian perässä, rohkeat kansalaiset kokoontuvat osoittamaan mieltään kiristyviä rajoituksia vastaan seuraavan kerran 18.4.2021. Pohjois-Suomi kokoontuu puolustamaan vapauksiamme seuraavan kerran mielenosoitukseen Oulun Rotuaarille 25.4.2021 klo 13-16.

Tässä on linkki videoon, jolta pääset kuulemaan Helsingin mielenosoituksessa pidetyt puheet: https://tokentube.net/v/3006860410/Kansalaistori-Helsinki-20-03-2021-Suomen-kansalla-on-perustuslaillinen-vapaus-?fbclid=IwAR3gqFg653Q0T1ofVEEUAC3A9PvUOuOq9ULeHE_4NuktEZIKbjnwSdrXc0o

Lisää hyviä videoita löydät osoitteesta: www.rapsodia.fi

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay