Cabalin kaatuminen – osa 24 - Pakolliset rokotukset? Nyt on aika toimia!

Donate

Rapsodia.info
Published on Aug 6, 2022
Tässä Cabalin kaatuminen -ohjelmasarjan 24. jaksossa kerrotaan siitä, millainen vaikutus massamielenosoituksilla, allekirjoitetuilla vetoomuksilla ja sellaisilla vapaustaistelijoilla on, jotka eivät pelkää kirjoittaa tai soittaa niille, jotka pyrkivät sortamaan 99%:a maailman väestöstä. Näiden ylempänä mainittujen toimintatapojen vaikutus saattaa olla jopa hieman yllättävä! Tässä jaksossa käsitellään myös sitä, miksi ivermektiinistä ja hydroksiklorokiinista tehtiin laittomia. Tämä oli välttämätöntä, jotta narratiivia pakollisista rokotuksista pystyttiin viemään eteenpäin.

Jaksossa käsitellään myös sitä, minkälainen yhteys Nürnbergin säännöstöllä ja Geneven yleissopimuksen 32 artiklalla on ja miksi tämän tietäminen on hyvin tärkeää. Kun katsot tämän jakson, tiedät sen, mitä voit sanoa ja miten voit toimia, jos elämässäsi tulee vastaan pakollista sairaalahoitoa, tappavia sairaalamenetelmiä tai pakollisia rokotuksia.

Tämän ohjelmasarjan ovat tehneet hollantilaiset Janet Ossebaard ja Cyntha Koeter. Heidän tekemää ohjelmasarjaa Cabalin kaatumisesta on tekstitetty kaikkiaan jo 20 eri kielelle. Kaikesta valtamedian harjoittamasta sensuurista huolimatta Cabalin kaatuminen -ohjelmasarjan on nähnyt jo yli 80 miljoonaa ihmistä. Tekijät ovat päättäneet jakaa tutkimustyönsä tulokset tämän videotuotannon muodossa koko maailmalle täysin ilmaiseksi, jotta tämä tieto saavuttaisi mahdollisimman monet ihmiset ympäri maailmaa.

Jarmo Laakso on tehnyt todella suuren työn tekstittäessään tämän koko sarjan suomeksi, joten tuhannet kiitokset tästä Jarmolle. The Finnish Awakening -nimiseltä Rumble-kanavalta löytyy kaikki nämä 20 jaksoa. Ja lisäksi vielä vanhempi 10-osainen: “10-PARTS SERIES ABOUT THE FALL OF THE CABAL”, jonka sarjan tekijät suosittelevatkin katsomaan ennen tähän tuoreempaan 20-osaiseen sarjaan siirtymistä.

The Finnish Awakening Rumble-kanava: https://rumble.com/c/c-1141033

Sarjan tekijöiden kotisivut löytyy täältä: https://www.fallcabal.com/

Observer haastattelee tässä ohjelmasarjan tekijöitä: https://freeobserver.org/en/free-observer-meets-the-researchers-behind-the-fall-of-the-cabal/

Täältä löytyy kaikki Cabalin kaatuminen -ohjelmasarjan jaksot: https://rapsodia.fi/?s=cabal

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video