Patologien konferenssi Reutlingenissa: Koronarokotteet aiheuttavat kuolemia ja todella vakavia haittoja

Donate

Rapsodia.info
Published on Jul 28, 2022
Itsenäisen mm. huippupatologeista sekä fyysikoista koostuvan tutkijaryhmän pitämä tiedotustilaisuus 20.9.2021 Saksan Reutlingenissa toi paljon lisää valoa ja ymmärrystä näiden koronarokotteiden todellisesta toimintaperiaatteesta nyt myös ihan patologien todistamana sieltä elämänkaaren toisesta päästä tarkasteltuna. Tällä videolla kokeneet patologit kertovat siitä, miten he ovat saaneet tutkittavakseen koronarokotettujen ihmisten ruumiita niin Saksasta kuin myös Itävallasta ja minkälaisia löydöksiä he ovat tehneet näitä ruumiita tutkiessaan.

Tutkimuksissa kävi ilmi, että monet ihmiset eivät olleetkaan oikeasti kuolleet siihen, mitä heidän viralliseen kuolintodistukseensa oli kirjattu. Patologien suorittamien tarkempien tutkimusten perusteella selvisi, että “kuolinsyy” ja sen suora yhteys koronarokotteeseen oli monissa tapauksissa jopa hyvin todennäköinen ja näin ollen myös täysin eri kuin mitä alkuperäisessä virallisessa kuolintodistuksessa oli ilmoitettu omaisille.

Patologit kertovat tällä videolla todella yksityiskohtaisesti omista tutkimusmetodeistaan sekä myös omasta kokemuksestaan ja koulutustaustastaan. Tältä joukolta ei ainakaan kokemusta ja osaamista puutu. He toteavat itsekin tällä videolla, että nämä koronapiikkien aikaansaamat vauriot ihmiskehoissa ovat sen tyyppisiä sekä aiemman harvinaisuutensa että myös uutuutensa puolesta, että tavallisella työkseen tutkivalla patologian ammattilaisella tuskin on edes “perustutkimuksissa” aikaa, osaamista ja ymmärrystä näiden kaikkien mitä moninaisimpien uusien vaurioiden asianmukaiseen tutkimiseen, tulkitsemiseen ja oikean “kuolinsyyn” selvittämiseen.

Patologien ryhmä toteaakin, että jopa he ovat olleet täysin ällistyneitä ja uuden edessä huomatessaan tässä nyt sitä, miten aiemmin todella harvinaiset taudit ja vaikutukset ovat näkyneet jo aivan käsittämättömän yliedustettuina jo aivan pienissäkin otantaryhmissä, kuten esimerkiksi 10 ruumiin otantaryhmässä. He ovat huomanneet osan näistä vaikutuksista vasta dokumentoituaan mikroskooppinäytteitä digitaalisten kuvien muotoon ja tämän videon alkupuolella onkin nähtävissä todella runsas ja tarkka kuvakavalkadi koronarokotettujen ruumiista otetuista näytteistä ja koepalasista, joissa on nähtävissä mitä moninaisimpia erilaisia vaikutuksia ja piikin aiheuttamia tuhoja!

Tämän videon jälkimmäisellä puoliskolla esitetään myös tutkimusryhmän löydöksiä siitä, mitä vierasesineitä he ovat löytäneet tutkiessaan eri valmistajien koronarokotteita. Olemme kuulleet aiemmin uutisia mm. siitä, miten esimerkiksi Japanissa viranomaiset ovat tutkineet koronarokotteita ja löytäneet niistä grafeenioksidia. Löytöjä on tehty nyt myös Saksassa ja tähän tutkimusryhmään kuuluvan fyysikon ottamat kuvat rokotteiden mahdollisesti sisältämistä metallinpalasista on nähtävissä tällä videolla suunnilleen kohdasta 54:30 eteenpäin.

Kiitokset Koronarealistit.com -sivustolle, joka on julkaissut tämän todella tärkeän videon 18.1.2022. Suuret kiitokset videon tekstityksestä Sinikka Saariselle, Marjaana Moisiolle sekä Reijo Mäkeläiselle! Kiitokset myös videon sisältämän lääketieteellisen terminologian huolellisesta tarkistamisesta patologian erikoislääkärille, dosentti Seppo Sutiselle!

Täältä löytyy dosentti Seppo Sutisen 17.11.2021 lähettämä asiantuntijaviesti eduskuntaryhmien puheenjohtajille: https://rapsodia.fi/vkkn-tiedote-tohtori-seppo-sutisen-viestista-eduskuntaryhmille-2/

Rohkea hautausurakoitsija John O´Looney Iso-Britanniasta kertoo tällä videolla omista kokemuksistaan koronakuolemien osalta: https://rapsodia.fi/hautausurakoitsija-kertoo-totuuden-koronakuolemista-2/

Tässä vielä lainauksia tältä Tiedotustilaisuus-videolta:

"30-40 %:lla tapauksista kuolemalla oli varmuudella yhteys rokotteisiin."

"Jokaisella rokotteella on tietty riski, se on päivänselvää, mutta kysymys on, miten suuren riskin ne muodostavat?"

"…jokaisen rokotteen kohdalla on punnittava rokotteen tai sairastamisen riskit. Ja vastaus kysymykseen, onko meillä riski tai toisin muotoiltuna, onko meillä ongelma, vastaus on, että meillä on yksiselitteisesti ongelma."

"Vuosina 2000-2020 meillä (Saksassa) annettiin noin 40 miljoonaa rokotusta vuodessa. Rokotuksen jälkeen kuoli noin 20 ihmistä, joissa kuolemalla todettiin selkeä ajallinen yhteys rokotukseen. Nyt tänä vuonna (2021) pelkästään 31.7. mennessä Saksassa on kuollut jo 1230 ihmistä, tosin rokoteannoksiakin on tänä vuonna annettu 80-90 miljoonaa eri valmistajien Covid-rokotteilla."

"Ja lisäksi on vähintään kymmenkertainen määrä vakavasti vammautuneita ihmisiä. Tässä on siis kyse tavallisiin rokotteisiin verrattuna kymmen- tai kaksikymmenkertaisesta määrästä vakavia haittoja saaneista ihmisistä."

"Koronarokotteet ovat kuin tarun Pandoran lipas, johon oli kätketty kaikki maailman vitsaukset ja jonka jotkut ajattelemattomat ihmiset avasivat ja siten levittivät sairaudet maailmaan."

"En ole koronataudin kieltäjä, mutta olen patologina yli 40-vuotisen urani aikana saanut sairauksiin toisenlaisen näkökulman, koska olen työskennellyt niiden kanssa päivittäin koko urani ajan, erityisesti juuri infektiosairauksien kanssa. Toki olen tehnyt ruumiinavauksia myös lapsille, jotka ovat kuolleet herpesviruksen aiheuttamaan enkefaliittiin (aivokalvontulehdus), eikä tässä varmaan pälkähdä kenenkään päähän, että myös herpestä olisi alettava testata. Ajattelen myös, että papilloomavirukseen kuolee enemmän naisia kuin koronaan."

"Onneksi minun ei ole tarvinnut tehdä tätä kaikkea yksin, me olemme tehneet yhdessä ns. sisäisen vertaisarvioinnin (peer review)."

"Meillä ei ole mitään taloudellisia kytköksiä, minulle tarjottiin kyllä muutama satatuhatta euroa laboratorion varustamiseen ja olin ensin innostunut, mutta en kuitenkaan ottanut tarjousta vastaan erinäisistä syistä ja yksi oli ikäkysymys. Ja ajattelin, että on hyödyllisempää, jos teemme tämän yhdessä useiden tiedemiesten ja -laitosten kanssa, se on uskottavampaa, kun en tule yksinäni julkisuuteen näiden tietojen kanssa."

"Useimmat ensisijaiset diagnoosit ovat kaikki yleisdiagnooseja, sillä jokaisesta yli 50-vuotiaasta voidaan todistaa, että hänellä on rytmogeeninen (rytmiin liittyvä) sydämen vajaatoiminta tai keuhkofibroosi (sidekudoksen kasvua keuhkoissa)..."

"Jos [sydämen] paino ylittää 500g, silloin parinkin sydänlihassäikeen menettäminen tulehduksesta johtuen on merkittävää."

"Nyt voitte tietenkin argumentoida, että tällä potilaalla on Hashimoton tauti ja toisella Sjögrenin syndrooma, mutta kymmenen potilaan ryhmässä tämä on silmiinpistävää, koska taudit ovat äärimmäisen harvinaisia, suhdeluku n. 1:100 000."

"Japanissa on löydetty ruostumatonta terästä Modernan rokotteen eristä, jotka oli valmistettu Espanjassa. Minä ainakaan en ole kertaakaan kuullut Saksassa puhuttavan näistä asioista, mutta olen varma, että tätä rokote-erää on toimitettu myös Saksaan. Japanilaiset ovat tässä suhteessa selvästi meitä tarkempia. Kysyttäessä tästä lääketehdas vastasi, “että mitä nyt muutama metallinpalanen käsivarressa merkitsee, ruostumaton teräs on tavallinen aine lääketieteessä, sydänläpät ja proteesit on valmistettu siitä. Siitä ei ole mitään haittaa.” Odotan jännityksellä oikeudenkäyntiä, jossa joku, joka on pistänyt toisen kuoliaaksi teräaseella, toteaa, ettei tässä ole mitään tapahtunut, koska on lääketieteellisesti hyväksyttyä saada terästä kehoonsa. Siis Saksassa ei ole minkäänlaista reaktiota tästä asiasta."

"Olemme tutkineet useampien valmistajien rokotteita yhdessä hampurilaisen fyysikon Stefan Reisen kanssa. Hän on tehnyt perusteellisia mikroskooppisia tutkimuksia valomikroskoopilla ja varmistin häneltä vielä, että voimassa olevan patologisen säännön mukaan vierasesineiksi luokitellaan polarisoitua valoa kaksoistaittavat kappaleet eikä siis biologisia elementtejä…"

"No niin, tällaista siis olemme löytäneet (8 diaa): laatikonmuotoisia kappaleita, neulan- tai rihmanmuotoisia kappaleita, sellaisia outoja kappaleita, joita eräs työntekijämme kuvaili käsittämättömiksi, tässä ja tässä ja tässä, siis polarisoitua valoa eri tavoin kaksoistaittavia kappaleita."

"Tunnemme ilmiön luunmurtumista ja pelätystä luuytimen emboliasta, joissa murtumakohdasta lähtenyt luunsiru on joutunut keuhkoverisuoniin ja jäänyt sinne kiinni, koska keuhkoissa on verisuoniston ahtain osa tai sitten päässyt jopa aivoihin asti."

"Näitä [jättisoluja vierasesineen yhteydessä] voisi ihastella, kun niitä näkee, mutta ne ovat hyvin ongelmallisia."

"Mutta tämä kappale on hyvin tarkkarajainen, ja määritelmän mukaan ruostumaton teräs ei ole (polarisoidussa valossa) kaksoistaittavaa, mutta rajapinnoissa esiintyy kaksoistaittavia elementtejä ja ehkä tässä on myös monitumaisia jättisoluja."

"Miten ne ovat joutuneet elimistöön? Oletteko huomanneet, että kun ihmiset tulevat rokotuspaikalle ja heitä aletaan rokottamaan, että siinä ei tehdä lainkaan aspirointia? Tällöin voidaan osua suoraan suoneen. Olen varma, että tässä tapauksessa on pistetty suoraan suoneen. Onko tämä rouva kuollut siihen, on toinen kysymys, mutta se ei ainakaan ole ollut takeena pidemmästä elämästä."

"Eräs kollegani on kertonut, että hän on tarkkaillut rokottajia, esim. mainosfilmeissä tai kun he pistävät autojonoissa istuvia ihmisiä eikä heitä ole kertaakaan aspiroitu. He eivät voi tällöin tietää, että ovatko pistäneet rokotteen suoraan suoneen. Siksi rokotus kuuluu lääkäreille eikä mille tahansa oppipojille."

"Minulle vielä opetettiin aikoinaan aspirointia, sillä lihas on täynnä verisuonia. Täytyy ihmetellä, mitä kaikkea muutetaan."

"Kuolintodistus nykyisessä muodossaan on täysin sopimaton ja tilastollisesti arvoton."

"Yleensä kukaan hoitava lääkäri ei ehdi reagoida näihin tapauksiin riittävän ajoissa."

"Kuolintodistus ilman pakollista mainintaa rokotusstatuksesta on arvoton."

"Näin useita tapauksia jää huomaamatta ja väitän, että 90%:ssa käy näin."

"Yllättyneet asianosaiset ja sukulaiset vaikenevat tapauksista, koska ihmisten on vaikea tehdä valituksia läheisen kuolemasta tai heidän saamistaan haitoista."

"Oikeuslääketieteelliset ruumiinavaukset ilman rutiininomaista histologista tutkimusta eivät ole menetelmänä tähän tehtävään soveltuvia."

"Patologian laitokset kieltäytyvät toisinaan tekemästä ruumiinavauksia, usein puuttuu tieto “uusista sairausmalleista”."

"Ainoa keino päästä eteenpäin näissä kysymyksissä on kaikkien elinten ja muutosten oikeuslääketieteellinen ja patologinen tutkiminen, johon liittyy pakollinen histologinen tutkimus, niin sanottu poikkitieteellinen obduktio."

"Olen kuullut lääkäreiltä, että erityisesti nuoret ja urheilijat ovat alttiita näille sivuvaikutuksille? Mitä sanotte siihen?"

"Erityisesti nuorten kohdalla sydämen johtoratajärjestelmän häiriö on ratkaiseva. Olen jo aiemmin sanonut, että pelaamme nyt venäläistä rulettia. Kysymys on aina siitä, miten paljon sydänlihasta tuhoutuu. Sydänlihas ei uusiudu, ja jos 20-vuotias menettää sydänlihaskudostaan, hän kärsii siitä koko elämänsä. Ja vaikka hän sitten vielä jatkaisikin kovaa rasitusta aiheuttavaa urheilulajiaan, häneltä puuttuu kuitenkin toimivaa sydänlihaskudosta."

AIHEESEEN LIITTYVIÄ LINKKEJÄ:

Espanjalaisen tutkijaryhmän löydöksiä grafeenioksidiin liittyen:
https://rapsodia.fi/espanjalaisen-tutkijaryhman-tiedote-grafeenioksidista/

Japanin viranomaisten löydöksiä grafeenioksidiin liittyen:
https://mvlehti.net/2021/08/27/modernan-mrna-rokotteita-kayttokieltoon-japanissa-syyksi-epailtavissa-myrkyllinen-grafeenioksidi/

Koronainjektioiden sisältämistä ainesosista kertovat mm.:
Dr. Ariyana Love: https://rapsodia.fi/dr-ariyana-love-kempen-podcastissa/ ; https://rapsodia.fi/dr-ariyana-love-kempen-podcastissa-osa-2/

Erikoislääkäri & dosentti Tamara Tuuminen: https://rapsodia.fi/tamara-tuuminen-kempen-podcastissa-miten-koronapiikit-oikein-toimivat-2/

Tämän videon on julkaissut alunperin koronarealistit.com -sivusto, alkuperäisjulkaisun saatteineen pääset lukemaan täältä: https://koronarealistit.com/patologien-konferenssi-reutlingenista-saksasta/

Alkuperäinen saksankielinen video löytyy täältä: Pathologie Konferenz Reutlingen: https://mooncity.de/2021/12/05/pathologie-konferenz-reutlingen-teil-1/

Tämä tutkimusryhmä jatkaa edelleen tutkimuksiaan koronarokotettujen ruumiiden parissa ja heidän uusimman joulukuisen konferenssinsa sekä löydöksensä pääset katsomaan suoraan saksaksi heidän omilta kotisivuiltaan: https://www.pathologie-konferenz.de

Täältä löytyy vielä aikaisempi julkaisumme tähän tutkimusryhmän raporttiin ja syksyn tiedotustilaisuuteen liittyen: https://rapsodia.fi/rokotukset-on-keskeytettava-valittomasti-2/

Täältä löytyy dosentti Seppo Sutisen tekemä tiivistelmäkäännös joulukuiseen Patologien Konferenssiin liittyen PDF-muodossa: https://www.ossitiihonen.com/2021/12/22/ruumiinavausten-tuloksia-saksasta/

Seuraa Rapsodia Uutiskanavaa Telegramissa, niin saat aina nopeasti tiedon uusimmista videoista ja postauksista suoraan puhelimeesi: https://t.me/RapsodiaUutiskanava

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay