FDA:n kokous: "Rokotteet tappavat enemmän ihmisiä kuin pelastavat" - Rapsodia.fi -tekstitys

Donate

Rapsodia.info
Published on Sep 20, 2021
USA:n terveysviranomaisen (FDA) virallisella YouTube-kanavalla käytiin 17.9.2021 mielenkiintoista keskustelua, jossa toimikunnan jäsen Steve Kirsch nosti elefantin huoneeseen sanomalla totuuden ääneen: "Rokotteet tappavat enemmän ihmisiä kuin pelastavat". Tämä kokous kesti kaikkiaan 8 tuntia ja kuinka ollakaan YouTube on nyt sensuroinut tämän FDA:n kokouksen sääntöjensä vastaisena.

"Ilman tätä dataa, me terveydenhuollon edustajat emme voi luottavaisin mielin kohdata koronarokote vastaisia aktivisteja, jotka väittävät rokotteiden haittoja niiden hyötyjä suuremmiksi, varsinkin nuorille ja terveille. Järkyttävä fakta on se, että meillä ei ole kliinisiä todisteita sen sanomiseen, että nämä aktivistit ovat väärässä." -Tohtori Fairman

Tässä on suorat lainaukset Steve Kirschin puheenvuorosta:

"Hei, olen Steve Kirsch. Johdan COVID-19 varhaisen hoidon rahastoa. Minuun ei kohdistu eturistiriitoja. Nostetaan nyt elefantti huoneeseen. Puhun tänään siitä elefantista, josta kukaan ei tahdo puhua: Rokotteet tappavat enemmän ihmisiä kuin pelastavat.

Me keskitymme pelkästään koronasta selvinneisiin ja rokotteiden hyötyihin, koska meidät on ohjattu uskomaan, että rokotteet ovat täysin turvallisia. Mutta tämä ei ole totta.

Pfizerin 6kk hoitoryhmän raportista löytyy nelinkertainen määrä sydänkohtauksia. Kyse ei ollut epäonnesta. VAERS osoittaa, että sydänkohtauksia tapahtuu 71 kertaa enemmän tämän rokotteen seurauksena verrattaessa kaikkiin aiempiin rokotteisiin.

20 rokotettua kuoli ja vastaavasti 14 plasebon saanutta kuoli, vain harvat huomasivat tämän. Jos rokotteet aiheuttavat lisää kuolemia, kaikki rokotteet, tehosteet ja pakot ovat täysin järjettömiä, nyt tänään 17.9.2021.

Vain VAERS:in numerot ovat tässä tilastollisesti merkittäviä, mutta muut numerot ovat huolestuttavia. Vaikka rokotteet toisivat 100% suojan, me tapamme 2 ihmistä, jotta onnistumme pelastamaan 1 ihmiselämän.

Neljä asiantuntijaa on tehnyt analyysit käyttäen USA:n ulkopuolisia tietoja ja kaikki päätyivät lähes samaan lopputulokseen ylimääräisten rokotekuolemien määrässä. 411 kuolemaa / 1 000 000 annosta kohden. Toisin sanoen 150 000 ihmistä on kuollut rokotteisiin.

Todelliset numerot vahvistavat, että me tapamme enemmän kuin pelastamme. Toivoisin kaikkien katsovan Israelin terveystietoja yli 90-vuotiaiden osalta, jossa rokotettujen osuus tippui 94,4 prosentista 82,9 prosenttiin viimeisen 4 kuukauden aikana. Optimistisin skenaario on tässä se, että 50% rokotetuista kuoli ja 0% rokottamattomista kuoli. Jos ette pysty selittämään tätä kansalle, tehosteannoksille ei ole mitään oikeutusta.

12-vuotias Maddie de Garay osallistui Pfizerin järjestämään lasten rokotekokeeseen ja hän halvaantui loppuelämäkseen. Tästä ei raportoitu Pfizerin tuloksissa. Tätä ei ole myöskään koskaan tutkittu. Kertokaa miksi tätä ei ole tutkittu?

Varhaisen vaiheen hoito on parempi vaihtoehto kuin rokotteet. Israelista näemme nyt sen, miten tartuntamäärät ovat siellä ennätyskorkeat. Intia on nyt vapaa koronasta ja siellä ei ole rokotettu juuri ketään. Kiitos."

Tässä on kaksi aiheeseen liittyvää videota, jotka olemme tekstittäneet:

https://rapsodia.fi/2-rokotteen-ottaneet-suurimmassa-vaarassa-2/

https://rapsodia.fi/rokotetuilla-on-27-kertainen-riski-sairastua-koronaan-2/

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay