Petteri Orpo tahtoo suomalaisille ROKOTEPASSIT

Donate

Rapsodia.info
Published on Apr 9, 2021
Tässä on hyvä vastine suomalaiselta kahden rokotevaurioituneen lapsen äidiltä Petteri Orvon typerälle ulostulolle siitä, miten Kokoomus lähtee nyt ajamaan ROKOTEPASSEJA jokaiselle suomalaiselle.

Alempana oleva kirjoitus on kopioitu Elina Vuorenmaa Facebook seinältä:

Laitan kommentini Petteri Orvon viimesimpään postaukseen tänne, koska sensuuri kuitenkin iskee...

"Hei Petteri Orpo, olen pitänyt sinua ainakin ajatuksen tasolla kansalaisten puolella olevana rehellisenä poliitikkona. Järkytyin syvästi eilen, kun kuuntelin ajatuksiasi rokotepassista. Mihin sinun oikeudentajusi onkaan kadonnut, kun ehdollistat kansalaisuuden lääketieteen täysin kokeellisen tuotteen ottamiselle? Sinun seinälläsi oli useita erittäin hyviä kommentteja ja todellista tilastollista faktaa siitä, miksi rokote ei ole ratkaisu tässä tilanteessa. En lähde niitä nyt läpikäymään, koska minulle on sinulle tärkeämpi viesti. Toivon, että luet kommenttini kokonaan ja vastaat minulle suoraan joko tänne tai yksityisviestillä. Olen myös valmis antamaan lisätietoja puhelimitsekin.

Minä olen ammattiltani fysioterapeutti ja olen ollut ennen vuotta 2015 se sinun toivomasi kuuliainen vanhempi ja kansalainen sekä ammattilainen, joka on ottanut perheelleen kaikki suositellut rokotteet.

2015 vuosi kuitenkin pysäytti meidän perheen. Kaksi lapsistamme sairastui vakavasti saamiensa rokotteiden seurauksena ja ovat edelleen niin sairaita, että emme voi suunnitella tulevaisuutta juurikaan eteenpäin. Olemme yrittäjänä toimivan mieheni kanssa ja 6-henkisenä perheenä tehneet kaikkemme yrittääksemme löytää lapsillemme ensinnäkin toimivaa hoitoa ja apua, sitä kuitenkaan edelleenkään tästä rakkaasta Suomen maasta löytämättä. Ulkomaille lähtöä olemme jo moneen otteeseen suunnitteleet, mutta tämä korona katkaisi meidänkin tiemme avunhakumatkalle. En halua puhua taloudellisesta tappiosta, jota tämä tilanne on aiheuttanut, vaan puhun ennemminkin henkisestä kärsimyksestä, jonka on luottamuksen menettäminen moniin tämän yhteiskunnan toimijoihin aiheuttanut.

Minä olen lukuisten vertaisperheiden puolesta laatinut useita kirjelmiä vastuuviranomaisille ja poliitikoillekin, en tosin sinulle henkilökohtaisesti koskaan. Meillä on ollut hyvin yksinkertainen pyyntö. Me olemme pyytäneet, että rokotehaittajärjestelmän epäkohdat saatettaisiin mahdollisimman pian kuntoon, jotta pystyttäisiin ennaltaehkäisemään mahdolliset tulevat lisävammautumiset ja auttamaan jo näitä haittoja saaneita. Kaikki ministerit ja viranomaiset ovat kuitenkin meille kääntäneet selkämme. Heidän viestinsä ja vastauksensa oli yksiselitteinen; kaikki on heidän näkökulmastaan hyvin. Miksi siis valitamme, kun emme tule kuulluksi?

Hyvä Petteri, tällä hetkellä Suomessa ei rokotehaittoja tunnisteta, ei tunnusteta, ei hoideta eikä korvata. Joten minä pyydän, ennenkuin yksikään teistä poliitikoista lähtee esittämään tälläisiä pakkotoimia vastineeksi yhteiskunnan palvelujen saamiselle, niin pysähtykää nyt edes hetkeksi, ottamaan selvää asioista. Teidän tehtävänne on edustaa meitä suomalaisia ja meidän jokaisen suomalaisen on saatava äänensä kuuluviin teidän kauttanne. Siksi olisi käsittämätöntä, jos te nyt sivuutatte niin monen teihin yhteyttä ottaneen suomalaisen viestit.

Mielestäni teillä ei ole mitään oikeutta vaatia rokotteen ottamista kansalaisilta, ennenkuin teillä on esittää toimiva malli, miten seulotaan mahdolliset riskiryhmät rokotehaitoitoille, miten mahdolliset haitat korvataan ja miten sairastuneet saavat parhaan ja kaiken mahdollisen avun.

Jos te lähdette kuitenkin tätä rokotepassia ja sitä myötä rokotepakkoa vaatimaan, niin toivosin, että samalla te myös ryhdytte aktiivisiin toimiin muiden ns. riskiryhmien osalta. Jos teidän näkökulmastanne korona-.rokotteesta kieltäytyvät kansalaiset eivät saa matkustaa tai käyttää kirjastoa ynnä muita palveluja, niin mielestäni on syytä estää kaikki palvelut myös niiltä, jotka holtittomasti omilla elämäntavoillaan kuten ylipainoa kartuttamalla, tupakoimalla, erilaisia päihteitä käyttämällä tuhoavat terveyttään ja kuormittavat terveyden- ja sosiaalihuolto järjestelmäämme. Heidän kansalaisuutensa ei ole hyväksyttävää, ennenkuin ottavat itse vastuun omasta elämästään tai maksavat korkean veron siitä, jos eivät sitä halua tehdä. Tämä olisi yksittäinen esimerkki siitä, miten tulisi toimia, kun te lähdette kajoamaan meidän suomalaisten perusoikeuksiin.

Nyt on aika ryhdistäytyä ja jalkautua oikeasti kansalaisten pariin. Pelkät puheet siitä, miten kuntapolitiikassa voi oikeasti vaikuttaa oman lähiympäristön asioihin, kuten lähipalveluihin, harrastusmahdollisuuksiin ja viihtyvyyteen, eivät nyt riitä. Niitä asioita on turha enää edes miettiä, jos skenaariot pakkorokotteista/-passeista ovat teidän tavoitteenne. Sinulla on vain hetki enää aikaa, pysäytä tämä hulluus ja ryhdy konkreettisiin toimiin, ennenkuin on liian myöhäistä.

Lapsillemme parempaa tulevaisuutta toivoen ja ystävällisin terveisin, Elina 

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay