sporttikameravirtapankki

Lopettakaa ihmisten vedättäminen virusvarianteilla

Donate

Rapsodia.info
Published on Dec 21, 2021
VKK:n puheenjohtaja Ano Turtiainen nosti esiin 20.12.2021 ensimmäisessä puheenvuorossaan tärkeitä faktoja tilastoista. Ano kertoi, että tilastokeskuksen mukaan tauteihin ja alkoholimyrkytyksiin kuoli viime vuonna (2020) yhteensä yli 52 000 ihmistä ja koronaan kuoli vain 558 ihmistä, joiden keski-ikä oli 84 vuotta. Nyt, kun suhteutamme tämän faktan siihen minkälaista "kuolemantaudin" pelonlietsontaa olemme nähneet vain ja ainoastaan tämän koronan kohdalla, niin tämän pitäisi herätellä miettimään, että kansaa on taidettu vedättää ja pahemman kerran.

Tässä on Ano Turtiaisen koko puheenvuoro:

"Kiitos arvoisa puhemies. Hyvä hallitus, te olette edelleen tällä esityksellä jatkamassa niitä mielettömiä toimia, joilla kuritetaan ja eriarvoistetaan kansalaisia. Näille toimille ei ole mitään järjellisiä perusteita. Esimerkiksi tilastokeskuksen mukaan tauteihin ja alkoholimyrkytyksiin kuoli viime vuonna yhteensä yli 52 000 ihmistä ja koronaan kuoli vain 558, joiden keski-ikä oli 84 vuotta.

Toinen esimerkki. WHO:n mukaan Omikron variantti on huomattavasti vaarattomampi kuin aikaisempi COVID-19 infektio eli korona. Siis edelleen mitään perusteita tällaiselle toiminnalle ei ole. Ja nyt on ihan oikeasti aika lopettaa ihmisten vedättäminen näillä kaiken maailman hubbabubba varianteilla.

Arvoisa puhemies. En allekirjoita Perussuomalaisten (ps) kiemurtelevia puheita tästä hallituksen esityksestä, mutta koska he tekivät hylkäysesityksen, en itse esitä hylkäystä vaan kannatan perussuomalaisten hylkäysesitystä. Kiitos."

Tässä on päivän toinen upea puhe Ano Turtiaiselta: https://rapsodia.fi/rokottamisessa-on-kyse-kansanmurhasta-2/

VKK puolueen kotisivut: www.valtakuuluukansalle.fi

Seuraa Rapsodia Uutiskanavaa Telegramissa, niin saat aina nopeasti tiedon uusimmista videoista ja postauksista: https://t.me/RapsodiaUutiskanava

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video